Business Coaching: Vil du realisere dine ambitioner?

Forskellen på mig og andre erhvervscoaches i Danmark er, at jeg stiller krav. Først og fremmest til mig selv som executive coach, men også til andre. Måske ligner vi hinanden?

Sæt dig et mål – og nå det.

Du har sikkert hørt sådan en sætning mange gange før. Måske har du endda allerede prøvet at være til en session hos en coach? Men hvad nytter det, hvis de velmenende ord blot hænger i luften, og du ikke aner, hvordan du skal gribe og realisere dem?Business coaching hos Charlotte Allesen er for dig, der er ambitiøs, vil have effekt og som tager dig selv og din karriere alvorligt. Om du er medarbejder eller leder, specialist eller generalist, er underordnet. 

Formålet med business coaching er at udfordre dig, så du udnytter dit potentiale bedst muligt – uanset, hvad din jobtitel og din branche er.

Hvorfor skal du booke mig som businesscoach?

Som professionel businesscoach og erhvervscoach har jeg hjulpet hundredvis af mennesker med at træffe succesfulde valg, hvor de både er tro mod deres faglige ambitioner og personlighed.Jeg kan blandt andet hjælpe dig med at takle 

  • nye forventninger
  • større forandringer 
  • udfordrende samarbejder. 


Skal vi skabe målrettede resultater for dig?

Søger du en ekstern, objektiv og fortrolig sparringspartner, det kan hjælpe dig med at tænke nyt – og tænke på hvad, der er rigtigt for dig?

Søger du en erfaren coach, der strategisk kan hjælpe dig med at forbedre dine præstationer og skabe resultater?
Så lad mig inspirere og motivere dig i et individuelt forløb med en skarp plan.

Varighed: 5-10 sessioner

Læs mere: Karriere Coaching: Vil du flytte din karriere til næste niveau?

Læs mere: Om Charlotte Allesen 


Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket jeg værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos
Meget tifreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S
Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal
En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Søndergaard, Underviser ved laborantuddannelsen hos Erhvervsakademi MidtVest
En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus
Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø
Kreative løsninger

Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning af ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings.

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S
bubblemedia