Ledersparring: Vil du være en (endnu) bedre leder?

Du er ikke den eneste, der er ambitiøs. Jeg er en af Danmarks bedste coaches, men vil altid være endnu bedre. Jeg kan også hjælpe dig, uanset om du er ny eller erfaren leder.

Husker du at give dig selv en peptalk og styrke dine lederevner? 

Sikkert ikke. 

Det er nemlig svært at coache og træne sig selv. 

Alligevel er det vigtigt, at du træner og trimmer dine lederevner, så du hele tiden har både balance og fremdrift. Det kan jeg hjælpe dig med som professionel erhvervscoach inden for ledelse.Hvorfor skal du booke mig som sparringspartner?

Det kan ofte være et ensomt job at være leder. Du er ene om beslutninger og det endelige ansvar - og netop det tiltrækker dig sikkert også. Men derfor kan det alligevel være rart med en ekstern og erfaren sparringspartner, der hjælpe dig med at lykkes endnu bedre i lederrollen.

Jeg har været leder på flere forskellige niveauer og kender til vanskelige beslutninger, opslidende konflikter, interne magtkampe, stress og en uendelig strøm af udfordringer. Men jeg kender også til lykken ved at nå et mål og avancere igen og igen.

For at være en tilfreds og optimal leder er det vigtigt, at du konstant udfordrer og udvikler dig – og her kommer jeg ind i billedet.

Læs mere: Anerkendt coach med base i Horsens


Skal vi få din lederudvikling i form?


Du arbejder allerede en masse. Måske ti timer om dagen. På en kort dag. Hvordan skal du så finde tid til et lederudviklingsforløb, tænker du måske? Det skal du, fordi udbyttet er værdifuldt og uundværligt. Jeg lærer dig nemlig, hvordan du bliver en endnu bedre og mere effektiv leder – og bedre til at lede dig selv.

Et lederudviklingsforløb hjælper dig blandt andet med at

  • definere og nå dine mål
  • fastholde og øge din markedsværdi
  • motivere og inspirere dig selv og dine omgivelser

Jeg vil glæde mig til at støtte, udfordre og udvikle dig. Men valget er dit. Det er konsekvenserne også. Kontakt mig, hvis jeg skal hjælpe dig med at gøre dit lederjob endnu mere succesfuldt og tilfredsstillende. 

Varighed: 5-10 sessioner

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket jeg værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos
Meget tifreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S
Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal
En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Søndergaard, Underviser ved laborantuddannelsen hos Erhvervsakademi MidtVest
En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus
Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø
Kreative løsninger

Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning af ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings.

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S
bubblemedia