Outplacement i samarbejde med Makio: Det gode farvel til en fyret medarbejder

At afskedige en medarbejder er en svær opgave, som ingen ledere bryder sig om. Et målrettet outplacementforløb er en god mulighed for at hjælpe den fyrede med at lande et nyt job. 


Jeg tilbyder strategiske og individuelle forløb for opsagte medarbejdere, der skal have de bedste muligheder for at komme videre i deres karriere. Det sker i samarbejde med anerkendte Makio, der er en landsdækkende virksomhed med internationale samarbejdspartnere. 


Sådan foregår et outplacementforløb hos Makio

Jeg er typen, der vælger sine samarbejdspartnere med omhu. Kender du det?
Jeg har samarbejdet med Makio siden 2013. Fordi det virker.


Uanset, hvad din branche er, og hvor i landet din virksomhed er placeret, kan Makio hjælpe med at få din opsagte medarbejder videre i det helt rigtige job i en effektiv, udviklende og målrettet proces.

Du er meget velkommen til at kontakte mig og høre mere om fordelene ved et outplacementforløb hos Maiko – for både store og mindre virksomheder.

Læs også: Sådan foregår coaching hos Charlotte Allesen


Læs mere om Makio

content/logo-makio.png

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket jeg værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos
Meget tifreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S
Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal
En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Søndergaard, Underviser ved laborantuddannelsen hos Erhvervsakademi MidtVest
En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus
Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø
Kreative løsninger

Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning af ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings.

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S
bubblemedia