Stresscoaching kan hjælpe dig med at få smilet tilbage igen

Tankemylder? Irritation? Søvnbesvær? Mange trækker sig fra andre mennesker, når de er stressede. Men det er dér, du har allermest brug for hjælp fra en stresscoach til at guide dig tilbage til et stressfrit liv.

Du er ikke alene. Stress er et stigende problem. Hver dag bliver der diagnosticeret mennesker med både milde og svære grader af stress. Verdensorganisationen WHO forudser, at stress og depression bliver en af de største sygdomsfaktorer i 2020.Der findes et væld af guides på nettet om stress, og venner og familie deler sikkert også gerne ud af velmenende råd om stress og tip til deres work life balance. Alligevel er det svært at bekæmpe stress uden professionel hjælp – ellers havde du sikkert også gjort det, ikke?Stresscoaching hjælper dig med at få stress ud af din krop og genfinde din balance, dit overskud og dit humør.

Er stresscoaching noget for dig?

Stresscoaching hos Charlotte Allesen henvender sig til alle. Både dig, der gerne vil forebygge, at du udvikler stress, og dig, der allerede er stressramt.Det eneste, jeg kræver af dig, er, at du har lyst til at gøre noget ved det. Et forløb med stresscoaching bygger nemlig på selvhjælp. Derudover masser af støttende rådgivning og vejledning i starten af forløbet, inden vi skruer op for en mere coachende tilgang - når du og din krop er klar. 

Sådan bliver du stressfri nu og fremover


Som stresscoach kan jeg hjælpe dig med at blive stressfri. Men jeg har også fokus på, at du skal lære at undgå, modstå og håndtere stress fremover.Du vil opleve, at jeg har fokus på dig, dine drømme og dine mål, så du med små skridt bevæger dig hen til et liv med mere glæde og livskvalitet. Du kommer i det hele taget til at føle dig bedre tilpas. Igen.Varighed: Forløbet varer typisk 10 uger og består ofte af 7 sessioner. 

Hvornår har du smilet sidst?

Ring til mig på telefon 2912 2413 og lad mig hjælpe dig fri af din stress og finde dit smil tilbage igen – effektivt og professionelt. 


Læs også: Foredrag & Workshop

Kender du symptomerne på stress?

Oplever du muskelspændinger, hovedpine, hjertebanken, mavepine, hukommelsessvigt, søvnbesvær eller kort lunte? Så har du muligvis symptomer på stress. Og måske har din læge allerede diagnosticeret dig med stress? Jeg kan hjælpe dig med at blive stressfri.

Stress test: Tjek symptomer på stress 

 

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket jeg værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos
Meget tifreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S
Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal
En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Søndergaard, Underviser ved laborantuddannelsen hos Erhvervsakademi MidtVest
En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus
Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø
Kreative løsninger

Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning af ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings.

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S
bubblemedia