Anerkendt coach med speciale i stress

Charlotte Allesen hjælper virksomheder og private med at opnå værdifuld udvikling og en stærk mental sundhed. Vælg mellem individuel coaching, foredrag og workshops. Med gode resultater. 

Velkommen til. Mit navn er Charlotte Allesen. Jeg har arbejdet professionelt, begejstret og dedikeret som coach siden 2011 – og elsker det. Er der noget bedre end at opleve, hvordan din hjælp kan være med til at støtte og udvikle andre? Ikke hvis du spørger mig.

Jeg er certificeret businesscoach og lifecoach fra Manning Inspire, der er godkendt af International Coach Federation. Derudover er jeg certificeret stresscoach hos Psykiatrifonden og ForebygStress. Endelig har jeg en baggrund som leder for en stor dansk virksomhed med ledelsesansvar for flere hundrede ansatte. Læs mere om mit karriereforløb på Linkedin 

Derfor vælger mine kunder mig som coach

Som coach hjælper og udvikler jeg både virksomheder og mennesker.

Min baggrund gør, at jeg møder dig med respekt, anerkendelse og erfaring – uanset, om du booker mig til individuelle sessioner eller investerer i værdiskabende workshops og foredrag for hele virksomheden. 


Som leder kender jeg til de opgaver, udfordringer og frustrationer, du har i en virksomhed – og jeg har gode råd til, hvordan du løser dem.

Jeg kan hjælpe dig med at

  • Trimme og udvikle din forretning
  • Finde og fastholde det rette fokus og skabe effektiv forandring
  • Få dine ansatte til at performe optimalt
  • Øge trivsel hos dine ansatte
  • Nedbringe og forebygge stress i din virksomhed 


Skal jeg også hjælpe dig? 


Coaching & Sparring

Workshop & Foredrag

Er du ambitiøs og vil du performe endnu bedre?
Vil du udvikle dit lederskab eller sætte fart på din karriere?
Stresset eller udbrændt –vil du have smilet tilbage?
bubblemedia