Foredrag: Styrk den mentale sundhed på arbejdspladsen

Tilfredse medarbejdere er mere effektive medarbejdere. Men hvordan opnår du det? Book mine populære foredrag om stress og boost det psykiske arbejdsmiljø og den individuelle trivsel.

Du læser sikkert det her, fordi du allerede ved, at stress er en af de største sygdomsfaktorer og en stigende udfordring på de danske arbejdspladser. Hver 10. dansker oplever symptomer på alvorlig stress. Hver dag.Måske har du derfor allerede iværksat initiativer i forhold til stress, men uden at kunne spore en effekt? Måske ved du slet ikke, hvor du skal starte? Stop dine bekymringer og lad mig hjælpe din virksomhed og organisation på rette spor med autentiske og anvendelige foredrag, der skaber en bedre balance og holder stress fra arbejdslivet. 

Stresscoaching kan hjælpe dig med at få smilet tilbage igen


Foredraget, der motiverer, engagerer og transformerer


På dette foredrag introducerer jeg stress som fænomen og forklarer blandt andet forskellen på den gode og dårlige stress. Deltagerne lærer at spotte symptomer på stress hos andre og ikke mindst sig selv. Foredraget indeholder også nogle mindre refleksionsøvelser, der er rettet mod den enkelte.

Hvad kan du forvente?

Giv mig to timer og jeg garanterer, at du og dine medarbejdere får både aha-oplevelser, underholdning og konkrete værktøjer at arbejde videre med. Hvis du ønsker at nå dybere med flere øvelser, kan du med fordel supplere med en skræddersyet workshop eller individuelle coaching sessions.Varighed


1-2 timer 


Pris


10.000 kroner eksklusiv moms for op til 40 personer. 

Ekstra personer tilkøbes mod tillæg.

Så let kommer du i gang

Book dit foredrag på telefon 29122423 eller udfyld min kontaktformular.

bubblemedia