Coaching & Sparring ved Charlotte Allesen

Min passion som coach i Horsens er at hjælpe mennesker med at performe endnu bedre. Tjek, hvordan jeg også kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Mit kerneområde er erhvervscoaching. Fire ud af fem af mine sessioner som coach er med ledere og medarbejdere i store og mindre virksomheder og organisationer, hvor jeg bidrager med:

 

Jeg er også din livline, når du har fået symptomer på stress – eller måske har været stresset over en længere periode. Stresscoaching med fokus på håndtering og forebyggelse af stress er et effektivt forløb, hvor jeg rådgiver og vejleder dig til et liv fri for stress.

Ved siden af mit virke som erhvervscoach hjælper jeg mange private med at nå deres mål gennem coaching – både i livet og i karrieren.

Uanset, hvem du er, kan du forvente skræddersyede, handlingsorienterede og fortrolige samtaler, hvor jeg sparrer, coacher og udfordrer dig – bedre. Kontakt mig på 29 12 24 13.

 

5 gode grunde til at vælge mig som coach

  • Du får et frirum, hvor du kan fordybe dig, udvikle dig, skabe momentum og komme i mål med det, der er vigtigt for dig.
  • Du får nye indsigter, flytter grænser og finder nye veje og nye handlemuligheder, der giver øget tilfredshed.
  • Du får inspiration og motivation til at handle, så du får resultater og succes med at være dig.
  • Du får værktøjer til at være mere målrettet og til at hvile mere i dig selv.
  • Du får et større engagement – der smitter af på dine omgivelser og i dine relationer på jobbet og i privatlivet.

 

Svært ved at vælge, hvilken type af coaching du har brug for?

Det er helt normalt, at du kan genkende dit behov for coaching i flere af mine ydelser. Det skyldes, at der et naturligt sammenfald og synergi mellem de forskellige felter. Derfor sidder du måske tilbage med en tvivl om, hvad der er det rette spor for dig. Men tvivl ikke. Alle mine forløb er custommade. Derfor vil dit coachingforløb blive tilrettelagt til dig – og ingen andre!

Det gælder forløb såvel som rammer. Min coach-kontor er i Horsens, men vi kan også tage forløbet digitalt. Er der tale om coaching til virksomheder, så kontakt mig for en snak om, hvordan jeg kommer ud til jer.

Søger din virksomhed en seriøs samarbejdspartner?

Har du brug for hjælp til at udvikle ledere og medarbejdere? Søger du assistance til stressramte ansatte? Brug for vellykket outplacement af opsagte medarbejdere? Eller er du på udkig efter brugbare workshops og foredrag, der kan nedbringe stress og hæve arbejdsglæden? Så er jeg et godt match! Min mangeårige baggrund som både leder og HR-direktør giver mig et forspring i forhold til andre coaches på markedet. Se ydelser i menuen til højre eller ring, og præsentér dine tanker – så får du mine retur!

Læs også: Workshop & Foredrag

Klik på den ydelse du vil læse om

Er du ambitiøs og vil du performe endnu bedre?

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål