Stress coach

– stressforebyggelse og håndtering af stress ved erfaren stress coach

 

Er stressforebyggelse og stresshåndtering en udfordring for dig? Oplever du tankemylder, irritationer eller måske søvnbesvær? Med min stress coaching kan jeg hjælpe dig af med din stress og med at få smilet tilbage.

 

Mange mennesker trækker sig fra andre mennesker, når de er stressede, men det er rent faktisk dér, du har allermest brug for hjælp fra en stress coach til at guide dig tilbage til et stressfrit liv.

Tænk på, at du er ikke alene. Stress er et stigende problem for mange. Hver dag bliver der diagnosticeret mennesker med både milde og svære grader af stress.

Der findes et væld af guides på nettet om stress, og venner og familie deler sikkert også gerne ud af velmenende råd om stress og tip til deres ‘Work-/Life-’balance. Alligevel er det svært at bekæmpe stress uden professionel hjælp – ellers havde du sikkert også gjort det, ikke?

Stress coaching hjælper dig med forebyggelse og håndtering af stress og med at få stress ud af din krop og herigennem genfinde din balance, dit overskud og dit humør.

Udover forebyggelse og håndtering af stress kan jeg hjælpe dig med at få arbejdsglæden og trivslen igen

 

Har du brug for hjælp af en stress coach?

Lær om stress coaching og stresshåndtering

Forebyggelse og håndtering af stress hos mig, Charlotte Allesen, henvender sig til alle – både dig, der gerne vil forebygge, at du udvikler stress, og dig, der allerede er stressramt.

Det eneste, jeg som stress coach kræver af dig, er, at du har lyst til at gøre noget ved det. Et forløb med stress coaching bygger nemlig på selvhjælp. Derudover masser af støttende rådgivning og vejledning i starten af forløbet, inden vi skruer op for en mere coachende tilgang, når du er klar.

Ønsker du en snak, så giv mig gerne et kald på telefon 29 12 24 13 eller send mig en mail på mail@charlotte-allesen.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan coache dig i mit kontor i Horsens eller digitalt.

 

Sådan bliver du stressfri nu og fremover 

Som stress coach kan jeg hjælpe dig med at blive stressfri. Jeg har dog også fokus på, at du skal lære om forebyggelse og håndtering af stress i forhold til at kunne undgå stress i fremtiden.

Du vil opleve, at jeg har fokus på dig, dine drømme og dine mål, så du med små skridt bevæger dig hen til et liv med mere glæde og livskvalitet. Du kommer i det hele taget til at føle dig bedre tilpas. Igen.

Varighed: Forløbet varer typisk ti uger og består ofte af syv sessioner. Stress coaching foregår på mit kontor i Horsens eller digitalt.

Jeg tilbyder naturligvis også stresscoaching til dig i Herning eller omegn – Lad os tage en snak om dine muligheder.

 

Hvornår har du smilet sidst? 

Ring til mig på telefon 2912 2413 og lad mig hjælpe dig med forebyggelse og håndtering af stress og med at fri dig fra din stress og finde dit smil tilbage igen – effektivt og professionelt.

Læs også: Workshop & Foredrag

 

Kender du symptomerne på stress?

Oplever du muskelspændinger, hovedpine, hjertebanken, mavepine, hukommelsessvigt, søvnbesvær eller en kort lunte? Så har du muligvis symptomer på stress. Måske har din læge allerede diagnosticeret dig med stress? Som stress coach kan jeg hjælpe dig med at blive stressfri.

Har du stress? – test dig selv: Tjek symptomer på stress

Klik på den ydelse du vil læse om

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S

Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal

En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Nielsen, Underviser ved laborantudannelsen hos Erhversakademi MidtVest

En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus

Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø

Kreative løsninger

"Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning og ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings."

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål