Stresscoaching

– stressforebyggelse og håndtering af stress ved erfaren coach

 

Er stressforebyggelse og håndtering af stress en udfordring for dig? Oplever du tankemylder, irritationer eller måske søvnbesvær? Med min stresscoaching kan jeg hjælpe dig af med din stress og med at få smilet tilbage.

 

Mange mennesker trækker sig fra andre mennesker, når de er stressede, men det er rent faktisk dér, du har allermest brug for hjælp fra en stresscoach til at guide dig tilbage til et stressfrit liv.

Tænk på, at du er ikke alene. Stress er et stigende problem for mange. Hver dag bliver der diagnosticeret mennesker med både milde og svære grader af stress. Verdensorganisationen, WHO, forudser, at stress og depression bliver én af de største sygdomsfaktorer i 2020.

Der findes et væld af guides på nettet om stress, og venner og familie deler sikkert også gerne ud af velmenende råd om stress og tip til deres ‘Work-/life-’balance. Alligevel er det svært at bekæmpe stress uden professionel hjælp – ellers havde du sikkert også gjort det, ikke?

Stresscoaching hjælper dig med forebyggelse og håndtering af stress og med at få stress ud af din krop og herigennem genfinde din balance, dit overskud og dit humør.

Udover forebyggelse og håndtering af stress kan jeg hjælpe dig med at få arbejdsglæden og trivslen igen

 

Er stresscoaching noget for dig?

Lær om stressforebyggende coaching

Forebyggelse og håndtering af stress hos mig, Charlotte Allesen, henvender sig til alle – både dig, der gerne vil forebygge, at du udvikler stress, og dig, der allerede er stressramt.

Det eneste, jeg kræver af dig, er, at du har lyst til at gøre noget ved det. Et forløb med stressforebyggende coaching bygger nemlig på selvhjælp. Derudover masser af støttende rådgivning og vejledning i starten af forløbet, inden vi skruer op for en mere coachende tilgang, når du er klar.

Sådan bliver du stressfri nu og fremover 

Som stresscoach kan jeg hjælpe dig med at blive stressfri. Jeg har dog også fokus på, at du skal lære om forebyggelse og håndtering af stress i forhold til at kunne undgå stress i fremtiden.

Du vil opleve, at jeg har fokus på dig, dine drømme og dine mål, så du med små skridt bevæger dig hen til et liv med mere glæde og livskvalitet. Du kommer i det hele taget til at føle dig bedre tilpas. Igen.

Varighed: Forløbet varer typisk ti uger og består ofte af syv sessioner.

Hvornår har du smilet sidst? 

Ring til mig på telefon 2912 2413 og lad mig hjælpe dig med forebyggelse og håndtering af stress og med at fri dig fra din stress og finde dit smil tilbage igen – effektivt og professionelt.

Læs også: Workshop & Foredrag

KENDER DU SYMPTOMERNE PÅ STRESS? 

Oplever du muskelspændinger, hovedpine, hjertebanken, mavepine, hukommelsessvigt, søvnbesvær eller en kort lunte? Så har du muligvis symptomer på stress. Måske har din læge allerede diagnosticeret dig med stress? Jeg kan hjælpe dig med at blive stressfri.

Har du stress? – test dig selv: Tjek symptomer på stress

Din succes er mit mål

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Ring mig op

Klik på den ydelse du vil læse om

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S

Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal

En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Nielsen, Underviser ved laborantudannelsen hos Erhversakademi MidtVest

En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus

Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø

Kreative løsninger

"Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning og ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings."

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Rådhusgade 3
Tinghuset, celle 3
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål