Hvad siger mine kunder om mig som facilitator og foredragsholder.

Det er vigtigt for mig, at du er tryg ved, at jeg kan løse opgaven for dig. Derfor gør jeg meget ud af en indledende dialog, hvor vi definerer dine ønskede mål for din workshop eller dit foredrag, så du opnår den rette værdi for din investering. Alligevel kan det være at rart at høre, hvad andre mener om mig som facilitator og foredragsholder. Læs her:

Konkrete tips har øget trivsel og livsglæde hos flere deltagere

Vi troede, at vi var skarpe på stress… Vi må indrømme, at vi har en markant bedre forståelse nu. Vi har ikke blot fået indblik i, hvad stress er, og hvad der stresser os, men også overblik over, hvordan vi takler stress – både den stress, der allerede er der, og den der kan være på vej. Charlotte Allesen åbnede også vores øjne for, hvad der dræner os, og hvor skoen trykker. Det bedste er, at hun lykkedes med at inspirere og motivere os med tips og konkrete tiltag. Konsekvensen er øget trivsel og livsglæde hos flere deltagere. Resultater, der er alle pengene værd.

Niels Regel

Adm. Direktør, Newtronic

Simple værktøjer til en stærk mental sundhed

Mental Sundhed var omdrejningspunktet i vores henvendelse til Charlotte – og vi fik fuld udbytte på de halvanden time.

40 mennesker der fik et helt nyt syn på hverdagen – både privat og arbejdsmæssigt.

Med virkelig simple værktøjer vi kunne bruge fra samme øjeblik, fik Charlotte både gang i dansetrin, smil, musik og stof til eftertanke.

 

Vi vil til hver en tid tage fat i Charlotte hvis vi skal have et mentalt boost i OnlinePlus

Malene Bruun

Projektleder, OnlinePlus

Inspirerende og lærerigt foredrag med højt udbytte

Øjenåbner. Det var præcis, hvad vi oplevede, da vi havde besøg af Charlotte Allesen. Foredraget var yderst inspirerende og lærerigt. Hvad er stress? Er travlhed stress? Hvordan spotter vi stress? Hvad kan man gøre for at afhjælpe stress? Charlotte gav os gode indspark hertil. Vi syntes, at udbyttet af foredraget var højt. Uanset, om man var leder, medarbejder, forælder, ven, ægtefælle eller kæreste, gik man derfra med en værktøjskasse, der var fyldt op med gode håndgribelige værktøjer. Foredraget og workshop giver anledning til refleksion omkring et højaktuelt emne – stress. Jeg kan kun anbefale, at I inviterer Charlotte Allesen forbi jeres virksomhed.

Trine Ørbech

Manager og HR-ansvarlig, EY Horsens

God, underholdende og jordnær

Vi havde booket Charlotte Allesen til et foredrag om forståelse for og forebyggelse af stress i virksomheder. Charlotte fik på en god, underholdende og jordnær måde guidet os igennem, hvad stress er, hvad faresignalerne kan være, og hvordan man skal være opmærksom på det som medarbejder og som kollega. Det var en fin kombination af relevante facts og eksempler samt øvelser og refleksioner. Det var meget udbytterigt, og vi fik en del aha-oplevelser undervejs. Vi fik inspiration til at fortsætte arbejdet og kan bestemt anbefale Charlotte Allesen.

Steen Nordmark

Managing Director, CALDIC INGREDIENTS DENMARK A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Rådhusgade 3
Tinghuset, celle 3
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål