Udtalelser fra mine kunder

Det er vigtigt for mig, at du er tryg ved, at jeg kan løse opgaven for dig. Derfor gør jeg meget ud af en indledende dialog, hvor vi definerer dine ønskede mål for din workshop eller din 1-til-1 sparring, så du opnår den rette værdi for din investering. Alligevel kan det være at rart at høre, hvad andre mener om mig som coach, facilitator og foredragsholder. Læs mine kundeanmeldelser her på siden.

Inspirerende og lærerigt foredrag med højt udbytte

Øjenåbner. Det var præcis, hvad vi oplevede, da vi havde besøg af Charlotte Allesen. Foredraget var yderst inspirerende og lærerigt. Hvad er stress? Er travlhed stress? Hvordan spotter vi stress? Hvad kan man gøre for at afhjælpe stress? Charlotte gav os gode indspark hertil. Vi syntes, at udbyttet af foredraget var højt. Uanset, om man var leder, medarbejder, forælder, ven, ægtefælle eller kæreste, gik man derfra med en værktøjskasse, der var fyldt op med gode håndgribelige værktøjer. Foredraget og workshop giver anledning til refleksion omkring et højaktuelt emne – stress. Jeg kan kun anbefale, at I inviterer Charlotte Allesen forbi jeres virksomhed.

Trine Ørbech

Manager og HR-ansvarlig, EY Horsens

God kemi

Vi havde en fremragende kemi allerede fra første møde, hvilket optimerede forløbet og vores kommunikation.
Charlotte giver utrolig meget positivitet og energi fra sig, så det har været en stor fornøjelse at få et outplacement-forløb med Charlotte.

Dorthe Rosenlyst

Frontdesk Receptionist & Coordinator

Det er uvurderligt at spille bold med Charlotte

Som virksomhedsejer og leder af mindre virksomhed med knap 40 ansatte er det uvurderligt at mødes med Charlotte og spille bold. Jeg oplever at det giver mig et godt reflektionsrum, hvor jeg stopper op, gør status, sparrer om alt fra organisatoriske og strategiske tiltag, konkrete personaleudfordringer til mit eget helbred og stressniveau. Jeg går altid fra sessionerne med klarhed, konkrete ideer og initiativer. Ja, kort og god, bliver jeg skarp på de næste trin og derudover får min egen motivation i den grad et boost – nu vender jeg ikke længere kun mine ideer og udfordringer med min revisor og min kone – det er min virksomheden kun blevet stærkere af

Henrik Andersen

Ejerleder

Mere end karriereudvikling

Jeg har valgt at skifte branche og genopfinde mig selv.

Processen blev altså ikke bare til karriereudvikling, men til en personlig udviklingsproces. Det er en omvej og i den var Charlotte en stor hjælp.

Henrik Risvig

Adjunkt hos Region Midtjylland

Motiverer og stimulerer på højt niveau

Jeg har haft Charlotte som coach og sparringspartner i forbindelse med et jobskifte, hvor jeg ikke selv kunne se min værdi. Her har Charlotte lyttet intenst og aktivt hjulpet mig igennem en struktureret proces, så jeg selv blev meget bevidst og skarp omkring mine stærkeste kompetencer, og hvad jeg virkelig havde lyst til fremover. Med sit gode humør, udstråling og indlevelsesevne har hun evnet at motivere og stimulere på et så højt niveau, så jeg til sidst selv troede på mine egne værdier, mål og retning. Med baggrund i hendes høje faglige niveau og personlige engagement gik jeg glad og opmuntret hjem efter hvert møde. Derudover sidder jeg nu i et nyt rigtig godt job, et godt match.

Henning Mortensen

Senior Project Manager

Engageret og ærlig

Jeg har igennem Charlotte’s coaching, sparring og rådgivning, fået taget nogle beslutninger omkring karrierebrancheskift, som har været det rigtige for mig. Charlotte er virkelig engageret og ærlig, hvilket jeg sætter meget pris på.

Lene Struwe Andersen

Key Account Manager

Din succes er mit mål

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Ring mig op

Samtaler på et højt refleksionsniveau

Det er voldsomt berigende at arbejde sammen med Charlotte. Jeg bliver mødt af en energisk, positiv og velforberedt coach.
Vi har givende samtaler på et højt refleksionsniveau, som giver mig mulighed for at rykke mig gode og givende steder hen i forestillingerne om mine muligheder for min professionelle udvikling.
Samtidig er Charlotte værktøjskasse fuld af konkrete hjemmeopgaver, tips og tricks der gør rejsen meget specifik og jordnær.

Annemette Bøgh

Byggechef hos Domea.dk

Altid med udgangspunkt i min hverdag

Som nyudnævnt leder fik jeg nogle tæsk i starten: Alt var nyt, og det var nok ikke alle, som bakkede mig op i starten. Da der ikke rigtig var mulighed for sparring internt i virksomheden, fik jeg tilbudt et forløb med Charlotte. Vi har været omkring stort og småt, altid med udgangspunkt i min hverdag og det, jeg lige stod i. Det har været lærerigt og befriende at have Charlotte ved min side. Det, at jeg har haft tid til at reflektere og nørde med en som stiller skarpe (og til tider irriterende) spørgsmål omkring min nye rolle og hverdag, har været superværdifuldt.

Jeg er nu helt skarp på, hvilken leder jeg gerne vil være, og hvordan jeg håndtere hverdagens udfordringer uden at gå på kompromis med mine værdier.

Jeg kan kun anbefale Charlotte, særlig hvis du er ny i lederrollen. Det er bare fedt, at der er en, som oprigtig ønsker at spille dig god.

Anders B. Jørgensen

Driftschef

”Charlotte-viben”

Jeg er en del af et midtjysk ledernetværk og her blev Charlotte anbefalet. Jer er ret ambitiøs ift. min karriere og mit privat liv med 3 børn og en karrieremand med mange rejsedage. Charlotte hjælper mig simpelthen til at lykkes med alt det som er vigtigt for mig, derudover spotter hun altid hvis jeg har en stresset periode og så bruger vi lidt tid på at jeg finder en vej ud af det der stresser og hun motivere mig til at genoptage mine ellers gode vaner som jeg ofte nedprioriterer, i en hektisk hverdag! Kort sagt så bliver jeg bare en bedre udgave af mig selv og jeg er altid helt boblende efter vores sessioner – min mand kan mærke på mig når jeg har besøgt Charlotte – i min familie kalder vi det ”Charlotte-viben” og den kan man godt blive lidt afhængig af – kan kun give Charlotte mine bedste anbefalinger

Trine Mikkelsen

Landechef

Evne til at bruge billedsprog og fik sat ting i perspektiv

At gå til coach hos Charlotte har været en rigtig positiv og værdifuld oplevelse.

Gennem vores snakke synes jeg hun var rigtig god til at dykke ned i og få skabt noget afklaring omkring de tanker og bekymringer jeg gik og kæmpede med. Jeg værdsatte hendes evne til at bruge billedsprog, hvilket ofte hjalp til at sætte ting i perspektiv og få set ting fra en anden vinkel.

Jeg vil varmt anbefale Charlotte til enhver som har nogle usikkerheder i deres liv som de har brug for at få vendt og snakket om. Fandt hende meget imødekommende i et stilfærdigt miljø.

Thomas Hansen

Nyt fokus

Charlotte er fantastisk til at motivere og til at få fokus placeret på de positive ting i en svær tid. Hun er guld værd!

Anna Knudsen

Marketing Coordinator

Oplevede at få et lille “selvtidllidsboost”

Mit Makio forløb med Charlotte har været virkelig givende og motiverende – ikke kun professionelt, men også på det personlige plan.

Hen over forløbet blev jeg langsomt ”pakket ud” og ”børstet af” , samtidig med at jeg fik små udfordringer imellem vores sessions.

Oplevede at få relevant og konstruktiv kritik og forslag, idet vi gennemgik ansøgning, CV og jobsamtale – og fik derudover værktøjer og input til tekst, layout og brugbare hjemmesider.

Jeg følte mig både set og hørt af Charlotte – og nød den behagelige tone, som gjorde vores samtaler både tryg og sjov.

Faktisk vil jeg påstå, at jeg oplevede at få et lille ”selvtillidsboost” ved hver samtale!

Dorthe Haahr

Yderst kompetent og professionel erhvervscoach

Charlotte er en fantastisk erhvervscoach. Jeg gjorde brug af online sessioner med hende, da afstanden mellem os er lang. Til trods for det formåede hun altid at skabe tryghed og nærhed i vores samtaler.

Jeg var et sted i mit liv, hvor det var tid til karriereskift. Charlotte hjalp mig med at finde min retning, og sammen lagde vi en plan.Mit CV gik fra at være middelmådigt til at blive skarpt og professionelt, og endelig blev jeg indbudt til jobsamtaler. Hver gang jeg havde været til en samtale, gik jeg altid hjem og kiggede mine job mål igennem. Job mål som jeg havde lavet sammen med Charlotte, og som jeg altid skulle prioritere og huske. Nu er jeg endt i mit drømmejob, for jeg huskede mig selv hele vejen.

Jeg har oplevet Charlotte som en yderst kompetent og professionel erhvervscoach, der brænder for at gøre en forskel og finde potentialet frem ved alle. Hun har en fantastisk evne til at løfte en person og hjælpe videre. Jeg vil virkelig anbefale Charlotte til alle, der har brug for hjælp til CV, karriereskift, coaching eller lignende. Hun har gjort en enorm forskel for mig.

Tanja Thuesen

HR Chef

Power fulde metakognitive værktøjer

Jeg bliver sjældent overrasket, men det blev jeg i mødet med Charlotte. Det var ikke kun en fed proces hvor der var god kemi, det var lærerigt og indsigtsfuldt og endnu mere udviklende end jeg havde forventet. Ud over sparring og coaching, arbejde vi også med forskellige konkrete værktøjer bl.a. nogle power fulde metakognitive værktøjer, nu sider de næsten på rygraden og jeg bruger dem selv i min hverdag – og det gør mig mere skarp og livet lidt letter.

Meget kort, så kan jeg kun give Charlotte mine absolut bedste anbefalinger – TAK

Louise Skov

En investering i mig selv

Coaching ved Charlotte har givet meget et klart billede på hvad der er vigtig for mig i mit arbejdsliv og i en intens periode på arbejde, hvor arbejdsmiljøet har været præget af det negative, har hun hjulpet mig med at sætte ord på de ting der er svært og hvordan jeg kommer videre derfra.

Charlotte har været en fantastisk coach at spare med og hendes nærvær har gjort, at jeg trygt har kunne åbne op.

Jeg er gået derfra med ro i maven og mod på mit arbejdsliv i fremtiden, hvad end det bringer.

Jeg tager gode værktøjer med mig videre og kan sagtens være jeg vender tilbage til Charlotte, for det har været en investering i mig selv.

Sarah

Fantastisk og ærlig sparring

Charlotte har været en fantastisk sparringspartner med sin åbne og ærlige måde at kommunikere på. Samtidig har de værktøjer som Charlotte har stillet til rådighed været meget lærerige og givet en masse selvindsigt som jeg arbejdsmæssigt har kunnet bruge fremadrettet.

Henrik Lund Binderup

Digital forretningsudvikler

En af de største gaver

Et forløb med Charlotte har været en af de største gaver jeg har fået i livet. Hendes coaching og sparring er uovertruffen, og den energi der er i rummet er med til at skabe de store personlige og vigtige beslutninger.

At lære at kende sig selv og sine grænser er noget som virkelig rykker på livskvaliteten. At kunne prioritere, bevare fokus, bevare sig selv og sin livsglæde i en hektisk og til tider uoverskuelig hverdag er helt fantastisk.

Tak Charlotte, bare tak!

Heidi Bjørn

En rigtig god proces

Jeg var kørt fast i mit job: Jeg mistrivedes og kunne ikke rigtig se, hvad jeg skulle gøre ved det.

Et afklaringsforløb med Charlotte Allesen hjalp mig til at forstå, at det var på tide at gøre noget, og hun gav mig modet til at stoppe og søge nye veje. Hvis ikke det var sket, tror jeg, at jeg var gået ned med stress i dag. Hun hjalp mig også til at få afklaret, hvad jeg gerne ville arbejde med, og hvordan jeg skulle søge job. Det har været en rigtig god proces, og det har virkelig gjort en forskel for mig. 

Eva

Vores leder og medarbejder er vilde med Charlotte

Siden 2017 har vi samarbejdet med Charlotte i mange forskellige sammenhænge, når leder og medarbejder har haft behov for ekstern sparring og coaching.

Charlotte har bl.a. skabt stor værdi for flere af vores nye og mere erfarende leder via individuelle forløb med fokus på udvikling af deres personlige lederskab med udgangspunkt i deres hverdag.

Har vi ansatte som er ramt af stress, så kommer de også i forløb hos Charlotte – simpelthen fordi det virker.

Indimellem har hun også hjulpet ansatte med andre udfordringer i korte forløb, vi har i HR indset at det er ikke alt vi kan hjælpe med – indimellem er den helt rigtige og effektive løsning en ekstern konsulent.

Med tiden har Charlotte lært os og vores kultur rigtig godt at kende, hvilket er en stor fordel for alle. Det er sket, at vi ringer med en opgave som Charlotte takker nej til, hvis hun vurderer at hun ikke er den rigtige – det har vi stor respekt for. Derudover er hun altid tilgængelig og servicemindet når vi har brug for hjælp

Vores leder og medarbejder er for at sige det lige ud, ret vilde med Charlotte – vi har overvejet og hun skal ligges ind som et personalegode i personalehåndbogen😊

Vi ser frem til et fortsat værdiskabende samarbejde

Michael Hansen

HR Direktør

Sparring i øjenhøjde

I forbindelse med et outplacement forløb talte jeg med Charlotte, hvilket viste sig at være den helt rigtige beslutning. Charlotte er engageret, skarp og forstod at tage udgangspunkt i min person. Det var et meget givende forløb, ikke bare om afklaring, CV, LinkedIn og ansøgninger, men også ift. til mig selv.

Peter Andersen

Programmør

Rigtige retning uden fokus på begrænsninger

Jeg har været utrolig glad for at være under Charlottes kyndige vinger i forbindelse med min afskedigelse efter 20 års ansættelse i samme firma. En uoverskuelig situation som hun hurtigt fik vendt, så jeg i stedet så den som en ny karrieremulighed. Charlotte er en fantastisk motivator og behagelig person med en meget veludviklet evne til at styre en proces i den rigtige retning uden nogen fokus på begrænsninger. Jeg føler mig nu helt klar til nye udfordringer.

John Jensen

Fandt det bedste frem i mig og gav min mod og styrke

Charlotte har haft en meget stor betydning for mit seneste karriereskift. Hun har ageret professionelt og kompetent og så er hun generelt bare super god at sparre med. Vi fik drøftet mål, ansøgning og CV tilretning, samt forberedelse til samtaler. Hun fik mig til at finde det bedste frem i mig og gav mig mod og styrke til at springe ud i det.

Jeg vil give Charlotte min varmeste anbefaling

Janni Fabricius

International Mobility Partner, HR Operations

Dygtig og dedikeret samarbejdspartner

Jeg har haft fornøjelsen af at være i et forløb hos Charlotte omkring et jobskifte, og det har været en fantastisk oplevelse. Charlotte er utrolig professionel, dedikeret og har en imponerende evne til at forstå ens behov og visioner. Ved at lytte opmærksomt og stille de rigtige spørgsmål har Charlotte formået at for mig flytte i den rigtige retning og at få mig til at se nogle sager fra andre vinkler.

Det er tydeligt, at Charlotte har en dybdegående viden inden for sin branche og en stor empati og forståelse for den enkelte person og er klar til at hjælpe en på vej til en positiv udvikling. Derudover har Charlotte nogle gode egenskaber, som samarbejdspartnere ville vælge Charlotte til, især pga. Charlotte ́s professionelle og moderne tilgang til sagerne.

Jeg er ikke blot imponeret over Charlotte´s færdigheder, men også over hendes personlige engagement. Charlotte har altid været tilgængelig, lyttet til mine ønsker og behov og har været en uvurderlig sparringspartner i hele processen. Hendes professionalisme og passion for hendes arbejde har virkelig gjort en forskel i forløbet.

Jeg vil uden tøven anbefale Charlotte til enhver, der søger en dygtig og dedikeret samarbejdspartner. Hendes ekspertise, kreativitet og engagement er en sand berigelse, og jeg er taknemmelig for at have haft muligheden for at arbejde sammen med hende.”

Jesper Damsø

Salgschef

Min datter trives igen og hun taler stadig om Charlotte

Min datter på 19 år oplevede i en periode på hendes ungdomsuddannelse mistrivsel, vi forsøgte mange forskellige ting, men det var ikke rigtig noget som virkede. Jeg blev anbefalet at kontakte Charlotte og det hun kan, var lige hvad min datter havde brug for. Vi kunne faktisk mærke en stor forskel på Lauras humør og energi bare efter den 1. session. Min datter trives igen og hun taler stadig til tider om Charlotte og de forskellige værktøjer hun fik med. Vi er slet ikke i tvivl om at det er Charlottes fortjeneste, at vores datter hurtigt fik det godt igen. Så har du et barn eller en ung som mistrives, kan jeg på det varmeste anbefale at i hurtigt tage fat i Charlotte.

Hanne

Mor til Laura på 19

Gode spørgsmål der skaber omtanke

Jeg kom lidt forhutlet ud af en fyringsrunde, chokeret over at være blevet hældt ud trods 43% individuel overperformance på mit salgsbudget. Granat-chok agtig. Så det jeg egentlig mest havde brug for, var et godt menneske og en som kender chok-situationen med mange forskellige menneskers perspektiv. Og sådan én er Charlotte: meget god til at lytte, imødekommende og ift. hvor svag/sårbar/hudløs jeg var, så var hun et rigtig godt match. Hun er også rigtig god til at stille spørgsmål og skabe omtanke og på en nænsom facon stille et spejl op foran en.

Hvis man kunne slå empati op i telefonbogen (og telefonbøger i øvrigt stadig fandtes) så ville Charlotte skulle stå øverst.

Marie Wendelboe

Key Account Manager

Stor personlig udvikling

Jeg har haft Charlotte som coach og sparringpartner i et lederudviklingsforløb.

Charlotte er imødekommende, ærlig og konstruktiv og har mødt mig i øjenhøjde både når tingene er gået glat, og når jeg har følt mig udfordret.

Jeg har fået konkrete værktøjer til at udvikle mig som leder og i mit arbejde generelt, som har været nemme at overfører til praksis og dermed var de nemme at implementere og de skabte en positiv forandring for mig.

Sessionerne ved Charlotte var et fantastisk rum til refleksion og det at tale med en ekstern coach og sparringspartner har gjort det lettere at se tingene udefra og ind, som ellers kan være en udfordring, når man står i orkanens øje.

Jeg har oplevet en stor personlig udvikling og følt mig tilpas i Charlottes møderum fra dag ét, hvilket jeg synes er afgørende for at godt – og ærligt forløb. Det kan være hårdt arbejde at se indad, sætte mål og nå dem. Vi har fejret succeserne, reflekteret over det der stod i stampe – og vi har grinet rigtig meget.

Jeg kan kun give Charlotte mine bedste anbefalinger.

Sine Madsen

Inspirerende og dejligt provokerende

Charlotte er en af de få mennesker, der har formået at få mig til at turde bremse op, tænke mig om, drømme, lægge nye planer og ikke mindst tage springet ud i dem. Planer der tog udgangspunkt i hvem jeg er og hvad jeg drømmer om. Hun etablerede meget hurtigt en meget tryg relation til mig. Denne tryghed brugte hun til at få mig langt ud af tænkeboblen og ud i verden med mine idéer og drømme.
Jeg drømte om at lave noget fysisk, måske noget til børn. Gerne noget fortællende og noget med billeder. 1-2-3 havde jeg noget papir i hånden og Charlotte fik på en inspirerende og dejligt provokerende måde kickstartet en iver til, at jeg var nødt til at handle på idéerne NU og ikke om ”3-5 år”, som der så ofte går.
En af de ting, der ramte mig allermest, var skiftet fra at fokusere på ”den perfekte karriere” til ”det perfekte liv, med børn karriere og et liv ved siden af”. Jeg så altid frem til mine sessioner med Charlotte og her et år senere tænker jeg stadigvæk tilbage på nogle af de ting jeg lærte om mig selv, gennem hendes vejledning

Line Briesemeister

Innovations Portfolio Professional hos Vestas og selvstændig Creator

Behagelige, inspirerende og skarp tilgang

Charlotte har med sin behagelige, inspirerende facon og skarpe tilgang, været god til at se mine kompetencer og gøre det tydeligt, hvordan disse kan komme i spil.
Charlotte har hjulpet mig med at blive klar og tydelig i mine ansøgninger, vist hvordan jeg kan få skrevet mine kompetencer frem i en ansøgning og gjort mig klar til samtale.
Jeg har været yderst tilfreds med mit forløb hos Charlotte. Jeg vil klart anbefale hende. Det var lige Charlotte jeg havde brug for i min jagt på et nyt job.

Sanne Jakobsen

Pædagog

Personligt forløb med professionelle værktøjer

Efter at være blevet stress ramt blev jeg af min arbejdsgiver henvist til Charlotte for udredning af selvsamme. Forløbet var for mig grænseoverskridende, i det jeg indtil at være ramt af stressen, ikke kunne forestille mig hvilken indflydelse det ville have på både krop og sind. I et personligt forløb tager Charlotte udgangspunkt i min øjeblikkelige situation og status og igennem professionelle værktøjer, bearbejder hun på en betryggende og tillidsvækkende måde min stresstilstand. Fra konsultation til konsultation kunne jeg mærke små fremskridt, ligesom jeg fik redskaber og teknikker med mig, til at kunne bearbejde de tilbage skridt, der naturligt er i processen. Redskaber jeg den dag i dag benytter, for at undgå tilbagefald.

Mine varmeste anbefalinger til Charlotte.

Thomas Ebeling

Manager of Sales

Nærværende og dybt inspirerende dialog

Efter et opkøb af den virksomhed jeg arbejdede hos i KBH og et pludseligt exit landede jer i Charlottes trygge hænder. Fra første øjeblik oplevede jeg Charlotte som et utroligt inspirerende bekendtskab. Hun støttede, lyttede og var utrolig hurtig til at spore sig ind på, hvordan hun bedst kunne hjælpe mig videre i mit arbejdsliv. Jeg gik altid ud fra en samtale med hende dybt motiveret og med klare svar og råd til at gribe situationen an med opløftet pande og hendes idéer til både skriftlige jobansøgninger, kaffesamtaler, Linked-in updates og senere lønforhandlinger m.m. var guld værd. Det betød også, at jeg efter kun ganske få uger fandt mig et nyt job. Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte, hvis man vil have et skud selvtillid, støtte eller et vink i den rigtige retning.

Sara Randorff

Projektleder

Et professionelt forløb med dig i centrum

Jeg havde fra en tidligere coach fået en vis skepsis omkring coachforløb, men denne skepsis blev gjort fuldstændig til skamme under mit forløb hos Charlotte. Sjældent har jeg mødt så empatisk og samtidig fagligt stærk og professionel en coach. Charlotte respekterer din personlighed og finder den perfekte balance af brugbare skub og motivation til at få dig videre.

Hun skriver det selv så fint – din succes er hendes mål, og det var jeg på intet tidspunkt i tvivl om. Charlotte ville mig mit bedste – og, vigtigst af alt, på mine præmisser.

Annette Cecilie Bak

Kommunikationsmedarbejder

Din succes er mit mål

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Ring mig op

Et møde i øjenhøjde

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til mine behov. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket jeg værdsatte højt. Jeg var positivt overrasket over den energi som Charlotte fik sendt over til mig. Hun formår virkelig at motivere.

Henrik R. Jensen

Manager hos Grundfos

Værktøjer og metoder virkede lynhurtigt

Du bliver bestemt ikke skuffet, Charlottes værktøjer og metoder virkede lynhurtigt for mig og tog mig hurtigt nærmere mine mål som ny administrativ leder. Mine udfordringer i min nye stilling var til dels at gå fra kollega til leder og finde min rolle og hvilken leder jeg ville være og til at se mit eget potentiale. Coachingen, værktøjerne og metoderne som jeg fik gennem forløbet gav hurtigt pote i mit daglige arbejde, jeg bruger faktisk stadig det jeg har lært og det virker fortsat!

Karina Krogh

Administrativ leder hos AAB Horsens

Brancheskift og drømmejob!

Jeg var så heldig at komme i et outplacement forløb hos Charlotte, da jeg stod overfor et ønsket brancheskift. Charlotte udviste, under hele forløbet, en fantastisk energi, positivitet og tro på, at det nok skulle lykkedes mig, at ende i mit drømmejob.
Det var en fantastisk rejse!
Selvom der skulle arbejdes en del indimellem og vendes mange ting undervejs, gjorde hun alligevel denne rejse utrolig spændende og legende let, fordi hun motiverede mig 100% under hele forløbet! Efter 3 mdr. ledighed, og kun 2 jobsamtaler, endte jeg i mit drømmejob, hvor jeg stortrives i dag.

Kathrine Bielefeldt Marquard

Receptionist hos Deloitte

En skelsættende begivenhed i mit liv

I en Covid-tid hvor ingen har kunnet rejse har jeg oplevet mit livs længste og mest fantastiske indre rejse. Jeg mødte Charlotte på et tidspunkt, hvor jeg ikke anede om jeg skulle gå til højre eller venstre og hvor jeg ikke var i stand til at hjælpe mig selv med at finde vej. Det eneste jeg kunne mærke var at min situation gjorde mig helt enorm trist og at jeg følte mig låst og uden handlekraft. Charlotte har med stor empati, indsigt, forståelse og faglighed guidet mig trin for trin med præcist de input der skulle til for at jeg kunne arbejde mig tilbage og føle taknemmelighed og glæde ved livet. “Hvis du gerne vil finde hjem – så stop med at gå”, men der skal mod og egen-kærlighed til. Det hjalp Charlotte mig med at finde. Jeg vil altid tænke tilbage på mødet med Charlotte som en skelsættende begivenhed i mit liv. Tak!

Signe

Øget selvværd

Det har været en utrolig positiv proces, som har øget mit selvværd.

Merete Sand

Produktspecialist hos Mylan

Et nyt perspektiv på verden

Blev ramt af stress, men var heldig at min virksomhed tilbød et forløb hos Charlotte. Jeg blev ikke kun stressfri, jeg blev meget klogere på mig selv. Jeg fik et nyt perspektiv på verden og den måde jeg bedst er mig selv i den. Tak for en helt særlig proces.

Pernille

Mod til at stå fast

Efter en meget lang periode med alt for meget pres, blev jeg ramt af stress. I et indsigtsfuldt, lærerigt og udviklende forløb fik jeg hjælp og støtte fra Charlotte. En lang vej som resulterede i at jeg faktisk kom oven på igen. Jeg fik også hjælp til at se på mit liv, designe det ud fra mine ønsker og værdier og mod til at handle på det. Idag lever jeg et liv hvor jeg hviler mere i mig selv og har fået mere mod til at stå fast i det der er vigtigt for mig. Jeg er yderst taknemmelig og kan kun anbefale Charlotte

Lone Petersen

Leder

Super god kemi

Jeg havde en super god kemi med Charlotte. Hun forstod hele tiden at møde mig, der hvor jeg var i forløbet og samtidig blev jeg også udfordret – jeg kan varmt anbefale Charlotte.

Susanne Sigaard

Servicesupporter hos Konica Minolta Business Solutions

Konkrete tips har øget trivsel og livsglæde hos flere deltagere

Vi troede, at vi var skarpe på stress… Vi må indrømme, at vi har en markant bedre forståelse nu. Vi har ikke blot fået indblik i, hvad stress er, og hvad der stresser os, men også overblik over, hvordan vi takler stress – både den stress, der allerede er der, og den der kan være på vej. Charlotte Allesen åbnede også vores øjne for, hvad der dræner os, og hvor skoen trykker. Det bedste er, at hun lykkedes med at inspirere og motivere os med tips og konkrete tiltag. Konsekvensen er øget trivsel og livsglæde hos flere deltagere. Resultater, der er alle pengene værd.

Niels Regel

Adm. Direktør, Newtronic

Meget professionel

Professionel feedback og kritik i hele forløbet – meget professionel, præcis og brugbar info. og vejledning i forhold til min karriereudvikling.

Erik Storgaard

Konsulent, Region Midtjylland, Danmark

Forbedret energi

Jeg gik altid fra møderne i godt humør og med masser af gåpåmod.

Helle Jackson

Laborant på Hospitalsapoteket Århus

Rigtig god støtte

Det har været en super oplevelse, Charlotte har givet mig alt den opbakning og støtte som jeg havde brug for.

Peter Sørensen

Business Developer hos Kelly Services

En god formidler

Havde jeg ikke mødt Charlotte, havde jeg aldrig fået lavet et CV eller ansøgning, efter knap 20 år i samme firma.
Hele den måde Charlotte er på og formidler tingene. Hun er FANTASTISK.

Kirsten Ravn Ruge

Produktionsplanlægger hos Naturmælk, Tinglev.

Gode og trygge rammer

Personlig rådgivning og sparring i uformel tone. Gode og trygge rammer med masser af engagement. Jeg blev fra start af meget positivt overrasket over den personlige og engagerede sparring jeg fik.

Per Bjørn Helleshøj

Manager, Country & business control, Nordic hos Dustin Group

Boostet maximalt

Charlotte var en utroligt god sparringspartner for mig! Hun ”læste mig” og hjalp mig med sin empatiske spørgeteknik og sit dejlige, positive og motiverende væsen til at få klarhed i hoved og sind om, hvad jeg skulle arbejde hen imod, og hvordan min ”Plan A” så ud mht. mit næste job (citat Charlotte: ”Her arbejder vi ikke med plan B – kun med plan A ”). Jeg blev simpelthen boostet maximalt til min jobsøgning!

Jeg vil gerne give Charlotte mine bedste ord med på vejen, og jeg vil varmt anbefale enhver at indgå et samarbejde med Charlotte.”

Kirsten Christensen

Oversætter hos DO Translations

Optimisme gennem hele forløbet

Jeg var særlig glad for Charlotte´s væremåde og optimisme gennem forløbet.

Sanne Lykke Kidmose

Lønningsassistent hos Velux

En fantastisk coach

Charlotte har været en fantastisk coach.

Rikke Lund Nielsen

Produktspecialist hos Medtronic Danmark A/S

Hun springer ikke over, hvor gæret er lavest

Gå ind til Charlotte med et åbent sind og hun vil gøre alt for at udvikle dig. Hun giver en fremragende coaching og er en super god sparringspartner. Hun stiller de gode og selvreflekterende spørgsmål, hun springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Du kan mærke at hun brænder for at hjælpe, så du opnår det bedste resultat.

Inge-Marie

Fokus og nærvær

Mødte i Charlotte en meget engageret coach der udover sit nærvær og fokus hele tiden fandt nye veje og værktøjer. For mig en absolut positiv proces, med mange ideer, input og udviklende refleksion.

Per Kim Nielsen

Faglærer hos Skive College

Positivitet, begejstring & empati

Sidste efterår var jeg heldig at møde Charlotte da jeg stod midt i et karriereskifte.

Jeg var heldig fordi Charlotte med hendes positivitet, begejstring, empati og positive ord hjalp mig til, at sætte fokus på hvem jeg er, hvad jeg holder af og hvad der engagerer mig og giver mig energi.

Med Charlotte oplevede jeg at blive taget seriøst og at selv svære ting kan tages op og gives fokus gennem positiv samtale, et par lyttende ører og med gode “værktøjer” fra Charottes “værktøjskasse”.

Dertil så oplevede jeg det altid hyggeligt og sjovt at tale Charlotte – og så serverer hun god kaffe 🙂

Jeg kan varmt anbefale Charlotte uanset om du har tanker om karriere skifte, brug for en guide i forhold til dit job eller noget helt andet.”

Helen Oslo Svendsen

Finance & Administrations Manager

Stor grad af empati og menneskelig indsigt.

Charlotte har en fantastisk evne til at fornemme de mennesker, hun sidder overfor. Hun besidder en stor grad af empati og menneskelig indsigt. Hun ved instinktivt, hvornår hun skal rådgive, coache, sparre, trykke på speederen eller træde lidt på bremsen, når hun faciliterer en proces. Hun har en fantastisk energi, og man går altid opløftet ud af døren med en tro på, at man lander et godt sted.

Jeg vil på det varmeste anbefale Charlotte til alle, der har mulighed for et coaching-forløb.

Sanne G. S. Gaasvig

Du kommer til at reflektere og derfra træffe beslutninger

Charlotte hjalp mig med at blive meget skarpere på at komme frem til hvad jeg ville med mit næste karriereskridt. Hun er rigtig god til at stille de helt rigtige spørgsmål, som gør du kommer til at reflektere og derfra træffe beslutninger som er mere velovervejede for dig. Jeg kan varmt anbefale Charlotte fordi hun netop har en fantastisk evne til at sætte sig ind i netop “din” situation og identificere hvilke ting du måske ikke selv har tænkt over. Det er præcis det jeg forventer af en coach/sparringspartner, ikke at blive fortalt hvad, men hjulpet til selv at komme frem til mine konklusioner.

Ian David Jensen

Software Developer hos Miracle A/S

Charlottes engagement smitter og beriger.

Charlottes allervigtigste evne for mig er, at hun er god til at møde mig lige der, hvor jeg er. Allerede ved vores første samtale kunne hun se, hvor jeg var, og hvad jeg havde brug for fra hende.

Charlotte har mange professionelle værktøjer i skuffen og jeg fik meget relevant hjemmearbejde. Samtidig er Charlotte god til at ændre dagsordenen for dagen, hvis nye, vigtige problemstillinger dukker op.

Jeg har fået klog og kreativ hjælp til at se, alt det jeg kan og nye spændende vinkler til at se på mig selv og mine evner og muligheder.

Charlottes engagement smitter og beriger.

Susanne Laursen

Projektleder

Sprudlende sparringspartner

Charlotte er en inspirerende og sprudlende sparringspartner, der opmuntrer til at se nye muligheder og åbne nye døre for fremtiden. Hun bidrager til nytænkning og hjælper med afgrænsning af drømme. Der bidrages med redskaber og værktøjer, som kan bruges resten af livet. Hun møder dig, der hvor du er og giver det positive feedback, så man kommer videre.

Altid engageret og lyttende og utrolig evne til at leve sig ind i ens situation.

Glædede mig altid til næste møde, da det altid var spændende og gik hjem med inspirerende stof til eftertanke.

Kan give den største anbefaling på et forløb med Charlotte.

Hanne Back

Controller

Jeg er fan, og ser frem til vores næste aftale

Jeg har været på flere lederuddannelser, men aldrig oplevet værdien af et individuelt forløb som i den grad har flyttet min udvikling, både som leder og personligt. Hos Charlotte skræller vi alt af og har kun mig og mine udfordringer og mål for øje, hun er til tider benhård og ikke til at løbe om hjørner med, og det virker godt på mig 😊. Det er fedt i et fortroligt rum at kunne snakke om alt og blive helt skarp på hvad der er vigtigst lige nu og hvordan jeg lykkes bedst med det. Om det så er strategiske tiltag, personaleudfordringer, stress i afdelingen, en større præsentation jeg skal formidle eller hvad end, der nu fylder. Så går jeg altid fra mødet med en plan og gå på mod – jeg er fan, og ser frem til vores næste aftale

Hans Henrik Laursen

Marketingschef

Indsigtsfuld rådgivning

Jeg har haft fornøjelsen af Charlotte, som sparringspartner ift. min karriere. Hun er en meget dedikeret, velforberedt og åben samarbejdspartner der formår at sætte sig rigtig godt ind i ens situation og der igennem give en rigtig god og indsigtsfuld rådgivning. En rådgivning der skaber energi, lyst og motivation til at få endnu mere ud af ens hverdag, samt finde det bedste frem i sig selv. Hendes evne til at forstå og sætte sig ind i ens situation giver et super grundlag for den helt rigtige sparring.
Hun formåede med en tillidsvækkende og professionel fremgangsmåde at få mig til at se muligheder i det dilemma, som jeg følte jeg stod i. Det efterfølgende valg var ikke svært at tage, og jeg sidder i dag i et for mig, ideelt job med mere mening og mange muligheder for fremtiden, alt sammen grundlagt af den sparring og de værktøjer Charlotte har givet mig.

Rene Mønster

Product Engineer hos Siemens Gamesa

Simple værktøjer til en stærk mental sundhed

Mental Sundhed var omdrejningspunktet i vores henvendelse til Charlotte – og vi fik fuld udbytte på de halvanden time.

40 mennesker der fik et helt nyt syn på hverdagen – både privat og arbejdsmæssigt.

Med virkelig simple værktøjer vi kunne bruge fra samme øjeblik, fik Charlotte både gang i dansetrin, smil, musik og stof til eftertanke.

 

Vi vil til hver en tid tage fat i Charlotte hvis vi skal have et mentalt boost i OnlinePlus

Malene Bruun

Projektleder, OnlinePlus

Kompetent rådgivning

Jeg fik god sparring, god feedback, god støtte og kompetent rådgivning.

Lisbeth Worre Pedersen

Salgs Koordinator hos Petfood Group

Utrolig behagelig og kompetent

Charlotte har i den grad gjort en forskel for mig. Ethvert møde med Charlotte tilførte altid noget nyt og godt. Charlotte er utrolig behagelig og kompetent på sin egen stilfærdige og tillidsvækkende måde. Hun var dygtig til at finde ind til min kerne, udfordre og skubbe mig på en inspirerende måde. Jeg gik altid fra vores møder med fornyet energi og en plan for næste skridt.

Jane Birkegaard Thomsen

Customer Success Manager hos LMS365

Ny energi og godt humør

Charlotte har været rigtig god til at tilpasse forløbet til min situation. Hun har været rigtig god til at komme med input og stille de gode svære spørgsmål, som har været med til at udvide horisonten med ting jeg ikke selv havde tænkt på. Jeg har fået mange gode råd og input med på vejen. Jeg syntes altid jeg er kommet fra møderne med opløftet hoved, godt humør og ny energi (og træt på den gode måde). Jeg havde generelt høje forventninger til hver gang vi mødtes. Jeg har hver gang fået mere med hjem end jeg havde regnet med, inklusive nyt mod og godt humør.

Brian Frydendal Færch

IT Udvikler hos BEC

Super professionel

Jeg har haft fornøjelsen af Charlottes sparring og coaching. Min faring med Charlotte er at hun er super professionel kombineret med en stor portion personlig engagement, hvilket gør at man allerede ved første møde føler sig godt tilpas. Charlotte er rigtig skarp til at finde de områder, som der bør fokuseres på, samtidig med at hun giver tilpas coaching til, at man selv kan komme videre og når sine mål. Hele forløbet har været rigtig godt struktureret, og der har været en rigtig god udvikling og opfølgning på de ting vi har arbejdet med.

Jacob Vestergaard

IT-Chef hos Energi Fyn

Forståelse og nærvær

Charlotte har været kanon god til at lytte og finde de punkter, der har gavnet mig mest på vej mod et nyt job, hun har levet sig ind i min situation og givet en god vejledning. Jeg er overrasket over hvor forstående og nærværende Charlotte har været.

Jørgen Skov

Økonomisk Sagsbehandler hos Silkeborg Kommune

Det lille skub

Jeg har haft glæden af Charlottes kompetencer igennem et længere forløb. Charlotte udviser oprigtig interesse, er anerkendende og giver målrettet og udviklende feedback.
Charlotte fanger hurtigt hvem du er som menneske og leder, hvilke drivkræfter og motivation du har. Bl.a. denne evne gør at Charlotte er god til at skabe refleksion og eftertænksomhed, men også til at motivere og give “det lille skub” som gør at du handler, udvikler dig og lykkes med det der er vigtigt. Jeg har meget stor tillid til Charlotte og kan til enhver tid anbefale Charlotte som ekstern sparringspartner.

Lotte Skovgaard

Afdelingschef hos ÅRHUS TECH

Nærværende og professionel sparring

Efter 24 år i samme virksomhed ville omstændigheder, at jeg skulle i gang med at finde min næste arbejdsgiver og jeg var en smule på herrens mark. I den forbindelse gennemgik jeg et karriereforløb hos Charlotte og det har været en fantastisk hjælp for mig. Hele processen havde fokus på mine ønsker og min usikkerhed og det forløb i et tempo, der passede så fint ind i min situation.

Specielt i processen omkring min afklaring var Charlotte eminent til at åbne mine øjne for muligheder og skabe et rum til at reflektere over forhold og problematikker jeg ikke selv havde tænkt over. Det gjorde mig 100% afklaret med, hvad jeg egentlig gerne ville med mit fremtidige arbejdsliv og at jeg havde både muligheder og kompetencer til at lande det rette job for mig.

Derudover fik jeg en super nærværende og professionel sparring omkring udarbejdelse af CV, ansøgning og LinkedIn samt relevante input og tips til jobsamtaler. Med alt den hjælp landede jeg mit nye drømmejob – et job jeg nok ikke ville have søgt eller fået uden den gode sparring. Jeg er taknemmelig for forløbet med Charlotte – jeg kan kun herfra give dig mine aller varmeste anbefalinger.

Allan Mains

Afdelingschef hos ATP

Rigtig god og professionel hjælp

I mit forløb med Charlotte, fik jeg en rigtig god og professionel hjælp bl.a. ift. afklaring omkring job og indhold jeg ønsker og til opbygning og indhold i mit CV og LinkedIn-profil, samt en klarhed omkring hvordan mit arbejdsliv skulle se ud fremadrettet. Jeg landede mig et rigtig godt job efter kun 3 sessioner med Charlotte, blandt andet pga. mit nye og forbedrede CV, og den gode sparring omkring hvordan jeg med succes kan håndtere jobsamtale.

Allan Fabricius

IF forsikring

Jeg blev helt skarp

Jeg har fået rigtig god coaching og sparring fra start til slut. Jeg er blevet helt skarp på hvad jeg vil i mit liv og hvordan jeg lykkes med det. Charlotte er en rigtig dygtig coach og rådgiver. Uden hende var jeg ikke nået så langt så hurtigt.

Anna Bonne Breum

Rådgiver

God sparring

Jeg fik god sparring i hele processen.

Christian Bech

Commercial Product Manager hos DEIF

Plads til refleksion og personlig udvikling

Jeg vil gerne give Charlotte min allerbedste anbefaling. Hun er en fantastisk coach og super som sparringspartner. Med Charlotte som coach og sparringspartner oplevede jeg bl.a. nærvær og aktiv lytning, konstruktiv feedback, de rigtige gode løsninger, plads til refleksion og personlig udvikling.

Keld Sørensen

Projektleder Coop Danmark

Rigtig stærk sparringspartner

I foråret 2018 havde jeg glæden af et godt og professionelt forløb hos Charlotte Allesen.

Charlotte er en nærværende, empatisk og dygtig coach. En rigtig stærk sparringspartner der viste forståelse for min situation og hjalp mig med at finde frem til mine kompetencer og min drivkraft.

Charlotte støttede mig i at vælge de løsninger, der var de rette og realistiske for mig.

Forløbet hos Charlotte har været en øjenåbner og lært mig vigtigheden ved engang imellem at stoppe op og mærke efter, hvor er jeg på vej hen, er det den rigtige vej og gør det mig glad eller har jeg glemt mig selv i en alt for travl hverdag.

Jeg kan derfor kun anbefale et forløb hos Charlotte og give hende mine bedste anbefalinger.

Dina Hjort

Administrativ medarbejder

Charlotte så mig som den blomst, jeg var

Tak for dig Charlotte – Du så blomsten, der kunne blomstre på ny.

Kender I det der med at blomsten er vissen, men den kan stadig redes og komme til at blomstre på ny. Der er muligheder for nye skyd, men det kræver gødning, vand, troen, vilje og kærlighed.

Det er nok en meget god beskrivelse af mig og mit forløb hos Charlotte. Jeg var fyldt med stress, jeg var meget vissen. Jeg vidste jeg kunne redes/komme til at blomstre igen, men jeg skulle have hjælp/gødning til at blomstre igen.

Charlotte så mig som den blomst jeg var, men og så som den blomst jeg kunne blive til igen. Jeg var vissen, slat og havde i den grad brug for at blive gødet og vandet.

Jeg er løbende blevet gødet – rettere jeg har fået nogle værktøjer at arbejde med. En ting er at få nogle værktøjer, men selv tage dem til sig og gøre brug af dem og på den måde huske at vande sig selv. De små vandinger gør at blomsten stille og rolig kommer sig, bliver redet og kommer til at blomstre igen.

Jeg kan ikke takke Charlotte nok for den gødning hun gav mig, det var den helt rigtige, sammen med min egen vanding er jeg kommet til at blomstre på ny. Der er hele tiden nye skud. Engang i mellem visner et skud, men så gør jeg brug af Charlottes gødning/redskaber og derved får jeg rejst mig igen og reder blomsten på ny. Blomster vil altid visne, men spørgsmålet er om der er nye skud til at blomstre. Det er der kommet hos mig igen – nye blomsterskud, troen, viljen, overskuddet og kærligheden er den grad vendt tilbage.

De nye skud er en ny rejse – en rejse og blomstring jeg har valgt og gerne vil med på.

Krista Dahlgaard

Nærværende og nysgerrig

Jeg har været igennem et coaching forløb hos Charlotte i forbindelse med afklaring af ønsker og muligheder for min karriere.

Charlotte har hjulpet mig med at stille skarpt på mine kompetencer samt ønsker for et fremtidigt job. Hun har guidet mig til at få klarhed over mine styrker samt muligheder for udvikling af min karriere. Charlotte har igennem forløbet været nærværende og nysgerrig på, hvordan hun har kunne hjælpe mig med, at få afklaring på mine mange spørgsmål og tanker. Derudover har Charlotte i processen hjulpet mig med at præcisere kompetencer i cv samt ansøgning. Charlotte har bidraget med forskellige perspektiver på, hvordan jeg har kunne præcisere mine ønsker og kompetencer. Charlotte har igennem hele forløbet været støttende og opmuntrende i forhold til at der var progression i processen.

Heidi Stenger

Pædagog

Greb mig da det så helt sort ud

Gik ned med stress og fik hurtigt hjælp fra Charlotte. Charlotte greb mig da det så helt sort ud. Med Charlottes kompetente rådgivning (og her er ingen kære mor) fandt jeg langsomt mine fødder. Det var et yderst lærerigt og udviklende forløb og med Charlottes hjælp er jeg i dag helt stress fri.
I dag er jeg langt stærkere, ved hvad jeg vil, kan og jeg er godt klædt på til hvordan jeg i fremtiden skal håndtere belastende perioder.

Henrik Andersen

Distriktschef

Nysgerrige spørgsmål på en konstruktiv måde

Min jobrejse kom undervejs forbi Charlotte. For selvom jeg havde høje ambitioner på egne vegne, var det rart at have den professionelle sparring ift. min fremtid. Charlotte er empatisk, lyttende og tør stille nysgerrige spørgsmål på en konstruktiv måde.

Ved vores allerførste møde fik Charlotte sat tanker i gang omkring min fremtid, jeg ikke selv havde tænkt. At vende fokusset fra ”envejsform,” hvor jeg skulle stille mine kompetencer til rådighed for en potentiel ny arbejdsgiver, til fokus på det gensidige match. At jeg var en attraktiv profil & at jeg havde ret til at stille krav til et nyt job. Det ændrede fokus for mig og jeg sætter virkelig stor pris på den sparring Charlotte har givet mig undervejs i min rejse mod et nyt kapitel i min karriere.

Af hjertet tak Charlotte, jeg håber vores veje mødes igen – måske dog under andre omstændigheder.

Louise

Senior Konsulent

Mit faste holdepunkt

Jeg mødte Charlotte lige efter en opsigelse, hvor jeg af gode grunde befandt mig i en proces med mange tvivl spørgsmål og usikkerhed.

Hun var meget skarp til hurtig at sætte sig ind i min situation, meget fokuseret og struktureret, men samtidig så tilpas fleksibelt så der var plads til at vende konkrete udfordringer, når de opstod.

Charlotte var mit faste holdepunkt i lang tid og jeg så altid frem til vores møder.

Jeg blev altid tanket op af positiv energi, brugbare input og masser af power.

Jeg er så taknemmelig for Charlottes sparring og savner ofte hendes skønne væsen og hendes utrættelige engagement.

Kristina

Salgskonsulent

En god proces

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed. Charlotte formåede at gøre tingene meget mere ligetil og ikke så komplekse som jeg frygtede. Noget jeg har taget med mig videre.

Annette Poulsen

Marketing og Sales support hos Ryslinge Tagdækning A/S

Sparringspartner i verdensklasse

Charlotte er en fantastisk coach og sparringspartner, som møder dig lige på med respekt og giver dig præcist det kompetente, konstruktive og kærlige indspark, du har brug for.

Jeg har oplevet Charlotte som en engageret og lyttende person med en ægte ambition om at udvikle og skabe forandring. Med en sund portion indlevelsesevne stiller hun krav, udfordrer og motiverer til handling.

For mig har det været en positiv oplevelse at spille bold op ad Charlotte. Jeg har fået gode værktøjer og konstruktiv feedback med på vejen, men måske vigtigst – følelsen af ikke at stå alene med afgørende beslutninger.

Ib D. Laustsen

Senior Project Manager hos Vestas

Charlottes drive smitter, hun lytter, sætter sig godt ind i mig og mit

Som nyudnævnt leder var det en stor hjælp at få Charlotte som ekstern sparringspartner de første 18 måneder. De problematikker og udfordringer der opstod bl.a. ift. at jeg nu var leder for mine tidligere sidestillede kolleger, en stor besparelses runde hvor jeg skulle opsige flere i min afdeling og så alt det som for mig var første gang eks. rekruttering, MUS-samtaler, konflikter, opsigelser, samarbejdsudfordringer blandt mine ansatte, kunde klager, derudover sparring på hvordan jeg hurtigt kunne falde til og bidrage i ledergruppen. Jeg er kommet rigtig langt på meget kort tid, det ville ikke være muligt uden Charlotte som sparringspartner. Charlottes drive smitter, hun lytter, sætter sig godt ind i mig og mit, hun udfordrer, coacher, rådgiver og så motiverer hun mig både når jeg er ovenpå og når det hele er op ad bakke. Charlotte gav mit lederskab vinger og det er jeg meget taknemmelig for.

Lene P. Hansen

Manager

En stor forskel

Charlotte er meget skarp og det har været rigtig godt at have hende i ryggen, det har gjort en stor forskel for mig i processen.

Ulla Lippert Andersen

Teknisk Designer hos Tvilum

Hun er guld værd for mig

Charlotte var rigtig god til at fornemme hvad jeg havde brug for, både i forløbet og under møderne. Charlotte var også rigtig god til at få mig til at tænke i de rigtige baner og kigge fremad – hun var guld værd for mig.

Lars Peter Abildskov

Sharepoint Administrator hos Per Aarsleff A/S

Fantastisk evne til at lytte

Jeg var meget tilfreds med hele forløbet, tempoet, og Charlottes evne til præcis at se, lytte og handle til hvad jeg specifikt havde behov for.

Else Hedevang

Koordinator hos Netteam

Mange gode tricks

Charlotte er sød, varm, engageret, nærværende og møder folk i øjenhøjde og så kan hun mange gode tricks.

Pia Franck Jørgensen

Renewal Administrator hos Patentgruppen A/S

Uformel sparringspartner

Den uformelle form har jeg været meget begejstret for. Charlotte er en fantastisk sparringspartner og rigtig god til at være “på” og til at lytte.

Lars Sørensen

Sagsbehandler i Forsvaret

Større tro på mig selv

Charlotte har hjulpet mig til at forstå mig selv bedre. Det har givet mig en større tro på mig selv og klarhed over hvad jeg har at byde på. Hun har givet mig nogle fantastiske værktøjer som jeg kan bruge fremadrettet i mit arbejdsliv men også i forhold til min interaktion med mennesker omkring mig.
Charlotte udstråler ro og empati. Hun er fantastisk god til at lytte og få en til at føle sig tryg. Jeg følte med det samme at Charlotte forstod mig, og var i stand til at få mig til at se mine bedste sider.

Ann-Mari Laustsen

Kontorassistent hos SCANTRUK

God, underholdende og jordnær

Vi havde booket Charlotte Allesen til et foredrag om forståelse for og forebyggelse af stress i virksomheder. Charlotte fik på en god, underholdende og jordnær måde guidet os igennem, hvad stress er, hvad faresignalerne kan være, og hvordan man skal være opmærksom på det som medarbejder og som kollega. Det var en fin kombination af relevante facts og eksempler samt øvelser og refleksioner. Det var meget udbytterigt, og vi fik en del aha-oplevelser undervejs. Vi fik inspiration til at fortsætte arbejdet og kan bestemt anbefale Charlotte Allesen.

Steen Nordmark

Managing Director, CALDIC INGREDIENTS DENMARK A/S

Rigtig god vejledning

Charlotte formåede på bedste vis at få blotlagt mine kompetencer – og få dem omsat i konkrete jobmål, jeg ikke ville have overvejet før.

Morten Lundberg

SQL Server DBA, JN Data

Særdeles positiv oplevelse

Jeg har nydt godt af mine besøg hos Charlotte i de fængslende omgivelser.
Det har været en særdeles positiv oplevelse med gode samtaler om hvor jeg var og ville videre til.
En rigtig god proces som bunder i Charlottes naturlige interesse og særlige opmærksomhed på de elementer, metoder og værktøjer, som gjorde en stor forskel for mig

Niel Morgan Thomas

Senior Cloud Arkitekt hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

En positiv støtte og vejleder

Jeg var heldig at lande ved Charlotte efter en ufrivillig fritstilling, som KAM.
Jeg kom igennem et godt outplacement forløb, hvor Charlotte var god til at få mig til at mærke efter inde i mig selv, om den var den rigtige funktion og branche jeg søgte I.
Hele vejen igennem var hun en positiv støtte og vejleder, så jeg altid følte mig tryg uanset hvilket spørgsmål eller udfordring jeg kom med.
Jeg kan varmt anbefale Charlotte, hun var med til at jeg kom godt videre.

Jakob Sylvest

Distriktschef

Konstruktiv feedback

Jeg fik konstruktiv feedback, og langt flere tips og tricks end jeg havde forventet.

Ingrid Gam

Incident- & Change Manager hos Energinet

Perfekt partner

Charlottes venlige karakter gør mødet afslappet og personligt. Hun har en enestående evne til at abstrahere vigtige punkter fra en almindelig samtale som gør målet og strategien meget tydelig. Hun opfatter både bløde og hårde værdier, holder fast i fokus og bliver på en meget åben måde en perfekt partner. Jeg er rigtig glad for samarbejdet med hende.

Carolina Garcia Santacruz

Senior Infrastructure Specialist

En ping-pong-ping mellem ligeværdige parter

Charlotte og jeg har igennem 2019 og 2020 haft et tungt og langvarigt coaching forløb, og har opbygget en relation som jeg håber kan fortsætte. Jeg var relativt langt nede efter et opslidende forløb som direktør. Skiftende chefer, skiftende strategier under konstante reduktioner. Reduktioner, der betød at jeg tog mere og mere på mig, hvor der til sidst ikke var mere salami at skære af, og tabet af min mor skabte et annus horribilis 2019 for mig. Kort fortalt “Salami del a morte”. Jeg vidste, at jeg skulle noget helt andet.

I den afklaringsproces har jeg haft stor fornøjelse og effekt ud af mine konfidentielle samtaler med Charlotte. En voksen, energisk og vittig samtalepartner. Som en bevidst cis-kønnet mand betød samtalerne med en yngre kvinde også, at jeg skulle forberede mig og lige stramme mig lidt mere an til møderne, end jeg nok ellers ville have gjort. En ping-pong-ping mellem ligeværdige parter. Charlotte har selvfølgelig sin værktøjskasse i orden, men det var mere i mødet med en voksen og vis coach, at jeg selv kom til svarene på, hvad jeg skal bruge den sidste halvdel af mit liv på. Afklaret, tanket op, optimistisk og klar på mine næste udfordringer. Står du i en tilsvarende situation. Kæmper du med at komme videre, så giv dig sig selv en chance og kontakt Charlotte.

Klaus

Adm. Direktør

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål