Få hjælp til at realiserer dine ambitioner med en business coach

Forskellen på mig og andre erhvervscoaches i Danmark er, at jeg stiller krav. Først og fremmest til mig selv som executive coach, men også til andre. Måske ligner vi hinanden?

 

Bliv udfordret med en business coach

Du har sikkert hørt sådan en sætning mange gange før. Måske har du endda allerede prøvet at være til en session hos en erhvervscoach? Men hvad nytter det, hvis de velmenende ord blot hænger i luften, og du ikke aner, hvordan du skal gribe og realisere dem?

Business coaching hos Charlotte Allesen er for dig, der er ambitiøs, vil have effekt og som tager dig selv og din karriere alvorligt. Om du er medarbejder eller leder, specialist eller generalist, er underordnet.

Som business coach er mit formål at udfordre dig, så du udnytter dit potentiale bedst muligt – uanset, hvad din jobtitel og din branche er.

 

Hvorfor skal du booke mig som business coach i Horsens og omegn? 

Som professionel business coach og erhvervscoach har jeg hjulpet hundredvis af mennesker med at træffe succesfulde valg, hvor de både er tro mod deres faglige ambitioner og personlighed.

Som business coach kan jeg blandt andet hjælpe dig med at takle

  • nye forventninger
  • større forandringer
  • udfordrende samarbejder

 

Skal vi skabe målrettede resultater for dig?

Søger du en ekstern, objektiv og fortrolig sparringspartner, det kan hjælpe dig med at tænke nyt – og tænke på hvad, der er rigtigt for dig?

Søger du en erfaren business coach i Horsens og omegn, der strategisk kan hjælpe dig med at forbedre dine præstationer og skabe resultater?
Så lad mig inspirere og motivere dig i et individuelt forløb med en skarp plan.

Varighed: 5-10 sessioner

Læs mere: Karrierecoach: Vil du flytte din karriere til næste niveau?

 

 

Klik på den ydelse du vil læse om

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S

Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal

En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Nielsen, Underviser ved laborantudannelsen hos Erhversakademi MidtVest

En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus

Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø

Kreative løsninger

"Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning og ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings."

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål