Realisér jeres ambitioner med en erhvervscoach i Århus

Forestil dig, at du investerer i en hus-coach, som kun har ét formål: Nemlig at spille dine medarbejdere endnu bedre. Kunne du forestille dig, at den investering vil give et godt afkast?

Det tror jeg nok den vil!

 

Når du vælger at tilbyde dine medarbejdere et nærværende og fortroligt udviklingsrum med en erfaren erhvervscoach på jeres egen matrikel i Århus eller omegn, vil dine ansatte – både ledere og medarbejdere – opleve et skub i deres udvikling. Som erhvervscoach kan jeg tilbyde dig og dine medarbejdere:

 

  • Et fortroligt frirum, hvor dine medarbejdere kan fordybe sig, udvikle sig, skabe momentum og komme i mål med det, der er vigtigt for dem
  • Nye indsigter og udfordringer igennem øvelser, hvor vi flytter grænser og finder nye veje og handlemuligheder, der giver en øget tilfredshed på arbejdspladsen
  • Inspiration og motivation til at handle, så dine medarbejdere oplever nye resultater og succes med at være sig selv
  • Værktøjer, som dine medarbejdere kan bruge til at være mere målrettede og til at hvile mere i sig selv
  • Øget motivation og større engagement, der vil smitte af på dine medarbejderes omgivelser og i deres relationer på jobbet

 

Kort sagt: Øget trivsel, performance og mental sundhed.

 

Erhvervscoach – Jeg kører ud til dig i Århus

Når jeg som erhvervscoach kører ud til virksomheder, er mit formål at udfordre jeres virksomhed, så I udnytter jeres potentiale bedst muligt – uanset branche.

Du kan og skal forvente udvikling og forandringer i organisationen, når du stiller en ekstern coach og sparringspartner til rådighed. I vil opleve både øget trivsel, mental sundhed, engagement og performance. Er der udfordringer, konflikter eller samarbejdsvanskeligheder, får I værktøjer som gør, at de løser sig hurtigere, så I kan fokusere på det, der er vigtigt.

Som hus- erhvervscoach i Århus kommer jeg til jeres virksomhed på aftalte dage. Når jeg er på jeres matrikel, kan ledere og medarbejdere let booke sig ind til sessioner.

Jeg gør det let og ligetil, så jeres ansatte kan booke mig til ”akutte” korte forløb med fokus på konflikter, kriser, forandringer, samarbejdsvanskeligheder, akut stress osv. De kan også booke mig til mere langvarige udviklingsforløb, hvor de bliver udfordret og kan stille skarpt på f.eks. udfordringer, mål, mønstre, adfærd, performance, stress osv.

Typiske emner kan være:

  • Ledersparring, forandringsledelse, organisationsudvikling, dilemmaer og beslutningsafklaring
  • Selvledelse, konflikthåndtering, samarbejdsudfordringer, mistrivsel og mentale barrierer
  • Stress: Både de, som er stressbelastede, og dem, som er på vej til en stressbelastning, eller som forebyggelse inden en krævende periode
  • Personlig power, forståelse og definition af egen rolle, styrker og udfordringer, karriere ambitioner og performance i ny rolle
  • Work/Life Balance, personlig effektivitet og værdiafklaring

 

Spørgsmålet er: Har I råd til ikke at tilbyde jeres ansatte denne mulighed?

Jeg har siden 2013 med succes allerede hjulpet mere end tusind mennesker med at træffe succesfulde valg, hvor de både er tro mod deres faglige ambitioner og personlighed.

Skal jeg også hjælpe jeres ansatte? Så kontakt mig her, og lad os aftale, hvordan vi laver et erhvervscoaching-forløb for jer i Århus. Da jeg har kontor i Horsens, tilbyder jeg naturligvis også erhvervscoaching her.

 

Klik på den ydelse du vil læse om

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S

Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal

En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Nielsen, Underviser ved laborantudannelsen hos Erhversakademi MidtVest

En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus

Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø

Kreative løsninger

"Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning og ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings."

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål