Sådan foregår coaching

Glem alt om lilla duftlys og alternative teorier. Mit kontor i centrum af Horsens er fyldt med nærvær, respekt og professionalisme – og masser af plads til dine tanker og ambitioner

Når du booker en konsultation til coaching hos mig, bliver du mødt af et lyst lokale, et fast håndtryk og en klar forventning om, at jeg kan hjælpe dig på baggrund af min viden og erfaring.

Min indgang til coaching er ikke baseret på emotionelle og spirituelle greb i luften, men derimod strategiske værktøjer og teoretiske principper med dokumenteret effekt.

Det med det faste håndtryk stammer i virkeligheden fra min tidligere karriere som håndboldspiller. Nu bliver det kun til løbeture uden læderbolden, men det målrettede menneske er jeg stadig – ikke mindst i mit arbejde med at guide andre.

 

Coaching er dit frirum til at være dig

Første gang vi møder hinanden vil være i telefonen. Her spørger jeg ind til, hvad du gerne vil bruge coaching til. Hvis du ikke har noget begreb om det, er det helt okay. Jeg skal nok hjælpe dig med at finde svaret, når vi mødes. Faktisk favner det hele essensen i coaching. Min opgave som coach er at stille de rigtige spørgsmål, så du kan finde de rigtige svar. For dig.

Jeg tilbyder blandt andet:

  • Karrierecoaching til dig, der vil rykke dig i din karriere
  • Ledersparring til dig, der vil udvikle dig som leder
  • Stresscoaching til dig, der vil behandle og forebygge stress

 

Foretrækker du at sidde i en sofa eller på stol?

Alle mine coachingforløb foregår i mine lokaler i Horsens, men du er med at til at sætte rammerne for, hvordan din session skal forløbe.

Har du lyst til at sidde i en blød sofa, når vi snakker? Eller trives du bedst på en stol bag et bord? Du vælger, hvad der skaber den største komfort og tryghed for dig, så skal jeg nok tage teten for din udvikling derfra.

Se alle mine ydelser i menuen til højre.

God-Kemi-Garanti

Jeg har rådgivet hundredvis af mennesker og er derfor ferm til at fornemme, hvis min tilgang og personlighed ikke harmonerer med dig og dit behov. Derfor tilbyder jeg altid første session gratis, hvis jeg vurderer, at vi ikke er det bedste match. Det gælder naturligvis også den anden vej.

Klik på den ydelse du vil læse om