Coaching i Horsens og omegn – få styrken til at være dig

 

Går du og er på udkig efter coaching i Horsens, er jeg – coach Charlotte Allesen – den rigtige at tage kontakt til.

 

Jeg har flere års erfaring som coach både i og udenfor Horsens og tilbyder effektiv coaching, der hjælper dig med at lykkes med det, som er vigtigst for dig. Når du booker mig som coach, får du et individuelt, tankevækkende og lærende forløb, der giver dit personlige potentiale og din livskvalitet et boost! Selvom jeg er bosiddende i Horsens, er jeg fleksibel og tilbyder min hjælp, uanset hvor du er fra i landet (eventuelt via Skype).

Hvornår har du egentlig sidst dyrket dig selv, dine behov eller dine udfordringer? Lad mig gætte: Alt for længe siden, ikke? I så fald er coaching noget for dig. Coaching handler nemlig om dig. Kun dig og hvordan du lykkes med at være dig, og hvordan du ønsker, at du og dit liv skal være.

Lyder dette fristende? Så er du ikke den eneste, der har det sådan. Faktisk booker mange af mine kunder et coachingforløb, fordi de har brug for hjælp til at finde tilbage til sig selv eller frem til hvem, de gerne vil være. Udover almindelig coaching kan jeg også hjælpe dig med blandt andet karrierecoaching til dig, der vil rykke dig videre i din karriere.

 

Hvorfor er coaching relevant for dig?

Coaching er yderst relevant – mest af alt, fordi livet forandrer sig hele tiden. Derfor bør du også løbende give dig selv et servicetjek. Der opstår nemlig hele tiden nye udfordringer, ønsker og mål, som kan være svære at takle eller nå på egen hånd. Som coach kan jeg inspirere, udvikle og hjælpe dig med at nå dine mål – hurtigere. Gennem mine mange år som coach i Horsens har jeg hjulpet et væld af mennesker med at nå deres mål.

  • Måske er du ramt af en krise eller en skelsættende begivenhed og har brug for hjælp til at finde fokus og komme videre?
  • Måske drømmer du om at leve på en anden måde og har brug for hjælp til at afklare dine værdier og prioriteringer – og måske redesigne dit liv?
  • Måske har du svært ved at mærke efter og sige nej og har brug for hjælp til at finde frem til, hvad der er bedst for dig?

 

Uanset, hvem du er, fortjener du at være det menneske, du gerne vil være – og det kan jeg hjælpe dig med med min coaching.

Læs også: Stresscoaching for dig, der vil behandle og forebygge stress

Ønsker du min hjælp og coaching? Giv mig et kald på 2912 2413, besøg mig på min adresse på Rådhusgade 3 i Horsens eller udfyld formularen på min kontaktside.

Jeg tilbyder også coaching til dig i Vejle og omegn.

Klik på den ydelse du vil læse om

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S

Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal

En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Nielsen, Underviser ved laborantudannelsen hos Erhversakademi MidtVest

En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus

Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø

Kreative løsninger

"Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning og ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings."

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål