Foredrag om stress

Arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen er altafgørende. Tilfredse medarbejdere er mere effektive medarbejdere. Men hvordan opnår du som arbejdsgiver dette? Book mine populære foredrag om stress og boost det psykiske arbejdsmiljø og den individuelle trivsel.

Du læser sikkert det her, fordi du allerede ved, at stress ér en af de største sygdomsfaktorer og en stigende udfordring på de danske arbejdspladser. Hver tiende dansker oplever symptomer på alvorlig stress. Hver dag.

Måske har du allerede iværksat initiativer i forhold til stress, men uden at du har kunnet spore en effekt? Måske ved du slet ikke, hvor du skal starte? Stop dine bekymringer og lad mig hjælpe din virksomhed og organisation på rette spor med autentiske og anvendelige foredrag om stress, der skaber en bedre balance og holder stress fra arbejdspladsen.

Udover arbejdsglæde og trivsel kan jeg med min stresscoaching hjælpe dig med at få smilet tilbage

 

Foredrag om stress, der motiverer, engagerer og booster arbejdsglæde og trivsel

Med mine foredrag om stress, arbejdsglæde og trivsel, lærer du mere om det at motivere, engagere og booste arbejdsglæde på arbejdspladsen. Jeg introducerer blandt andet stress som fænomen og forklarer eksempelvis forskellen på den gode og dårlige stress. Deltagerne lærer at spotte symptomer på stress hos andre og ikke mindst sig selv. Foredraget indeholder også nogle mindre refleksionsøvelser, der er rettet mod den enkelte.

 

Hvad kan du forvente udover et boost af arbejdsglæde og trivsel?

Giv mig to timer, og jeg garanterer, at du og dine medarbejdere får både aha-oplevelser, underholdning og konkrete værktøjer at arbejde videre med. Hvis du ønsker at nå dybere med flere øvelser, kan du med fordel supplere med en skræddersyet workshop eller individuelle coaching sessioner.

 

Varighed

Ca. 1,5 time

 

Pris på foredrag om stress

10.000,- kr. eksklusiv moms for op til 40 personer.
Ekstra personer tilkøbes mod tillæg.

 

Så let kommer du i gang

Book dit foredrag om stress, arbejdsglæde og trivsel på telefon 29122423 eller udfyld min kontaktformular.

Din succes er mit mål

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Ring mig op

Om 1 klik kan du se mit udvidede visitkort

… og flere anbefalinger fra kunder

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål