Ledersparring

Bliv en (endnu) bedre leder

Gennem ledersparring med mig – erhvervscoach Charlotte Allesen – kan du blive en endnu bedre leder. Jeg er lige så ambitiøs som dig, og som én af Danmarks førende coaches er jeg i stand til at hjælpe dig, uanset om du er ny i faget eller en erfaren leder.

Husker du at give dig selv en peptalk og styrke dine lederevner? Sikkert ikke. Det er nemlig svært at coache og træne sig selv. Det er her, at ledersparring kommer ind i billedet. Det er nemlig vigtigt, at du træner og trimmer dine lederevner, så du hele tiden er i balance og sørger for at forbedre dig.

 

Ledersparring hos coach Charlotte Allesen – Hvorfor vælge mig som sparringspartner?

En af hovedårsagerne til, at ledersparring og ledelsesrådgivning er afgørende for ledere, er den ensomhed, som ofte kan være forbundet med det at være leder. Du er ene om beslutninger og det endelige ansvar, og netop dette er formentlig både, hvad der tiltrækker dig, og hvad der sandsynligvis samtidig virker skræmmende indimellem.

Vi kan alle altid blive bedre, og som leder kan du ofte overse aspekter, da du ikke har ‘sparring’ med andre end dig selv. Det er altså væsentligt, at du gennem sparring med en ekstern professionel sparringspartner får hjælp til at blive endnu bedre i din lederrolle.

Jeg har selv været leder på flere forskellige niveauer og kender til de vanskelige beslutninger, opslidende konflikter, interne magtkampe, stressen og den uendelige strøm af udfordringer, som man mødes af. Jeg kender selvfølgelig også til lykken, der er forbundet med at det nå et mål samt det at avancere igen og igen. Gennem ledersparring med mig vil du opleve at lykkes endnu bedre med at være leder.

Skal vi tage en snak? Kontakt mig på telefon 29 12 24 13 eller på mail@charlotte-allesen.dk for en uforpligtende snak om ledersparring på mit kontor i Horsens eller digitalt.

Læs også: Karrierecoaching – Vil du flytte din karriere til næste niveau?

 

Lad os få din lederudvikling i form 

Lad os få din lederudvikling i form. Jeg ved, at du højst sandsynligt arbejder meget. Måske ti timer om dagen – på en kort dag. Hvordan skal du finde tid til et lederudviklingsforløb, tænker du måske? Det skal du, fordi udbyttet af ledersparring er værdifuldt og uundværligt. Tid handler nemlig også om prioritering. Jeg lærer dig, hvordan du bliver en endnu bedre og mere effektiv leder – og bedre til at lede dig selv.

Et lederudviklingsforløb hos mig hjælper dig blandt andet med at:

  • Definere og nå dine mål
  • Fastholde og øge din markedsværdi
  • Motivere og inspirere dig selv og dine omgivelser

Jeg vil glæde mig til at støtte, udfordre og udvikle dig, men valget er selvfølgelig dit. Det er konsekvenserne også. Kontakt mig, hvis jeg skal hjælpe dig med at gøre dit job endnu mere succesfuldt og tilfredsstillende.

Varighed: 5-10 sessioner. Coaching foregår i mit kontor i Horsens eller digitalt.

Læs også: De mest populære spørgsmål om coaching

Klik på den ydelse du vil læse om

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S

Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal

En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Nielsen, Underviser ved laborantudannelsen hos Erhversakademi MidtVest

En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus

Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø

Kreative løsninger

"Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning og ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings."

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål