Coaching nær Vejle og omegn

– Få styrken til at være dig

 

Er du på udkig efter coaching nær Vejle? Jeg er professionel coach med kontor i Horsens, og jeg tilbyder dig gerne coaching i Vejle og omegn.

 

Hvad kan du forvente af mig som coach nær Vejle og omegn?

Jeg har flere års erfaring som coach – herunder både som personlig coach og som professionel erhvervscoach. Som coach har jeg fokus på at hjælpe dig i retning af det, der er vigtigt for dig. Book en tid hos mig og få et individuelt, tankevækkende og lærerigt forløb, hvor målet er at give dit personlige potentiale og din livskvalitet et boost. Du er velkommen til at komme forbi mit kontor i Horsens. Vi kan også ses til en online session.

 

Hvornår har du sidst dyrket dig selv, dine behov og dine udfordringer?

Hvis dit svar er, at det er alt for længe siden, og hvis du har svært ved at prioritere dig selv, så er coaching noget for dig. Coaching handler nemlig om dig: Hvordan du lykkes med at være dig, og hvordan du ønsker, at du og dit liv skal være.

Lyder dette fristende? Du er ikke den eneste. Mange af mine kunder booker et coachingforløb, fordi:

  • De har brug for hjælp til at finde tilbage til sig selv
  • De har brug for hjælp til at finde frem til, hvem de gerne vil være
  • De kæmper med noget, som de har brug for professionel sparring til

Kan du genkende dig selv her, kan en erfaren coach og sparringspartner støtte og hjælpe dig til at finde den bedste løsning for netop dig.

 

Hvorfor er coaching relevant for dig?

Livet forandrer sig hele tiden – og det gør du også. Ligesom så mange andre ting, bør du derfor også løbende give dig selv et servicetjek. Der opstår nemlig løbende nye udfordringer, ønsker og mål, og nogle gange kan de være svære at takle eller nå på egen hånd. Som coach har jeg fokus på at inspirere, udvikle og hjælpe dig med at nå dine mål – typisk mere effektivt, end hvis du selv forsøger. Gennem mine mange år med coaching har jeg med succes hjulpet mere end tusind kunder med at nå deres mål, heraf flere fra Vejle og omegn.

  • Står du et skelsættende sted i dit liv og har brug for hjælp til at finde retning?
  • Går du og drømmer du om at leve dit liv på en anden måde, end du gør i dag, og har du brug for hjælp til at få afdækket dine prioriteter?
  • Har du svært ved at mærke efter og sætte grænser, og har du brug for sparring til at finde frem til det, der er bedst for dig?
  • Er du ramt af stress, og har du brug for støtte og konkrete værktøjer i stresshåndtering, som vil hjælpe dig tilbage i balance?

Uanset hvem du er, fortjener du at være den bedste udgave af dig selv. Det kan jeg hjælpe dig med gennem coaching.

Vil du høre mere om min tilgang til coaching? Så giv mig et kald på 2912 2413 eller skriv til mig.

Jeg hjælper mange kunder i Vejle og omegn – Måske skal jeg også hjælpe dig?

Klik på den ydelse du vil læse om

Meget støttende og konstruktiv

Charlotte formår at møde mig der hvor jeg er, og lytte til de behov som jeg har. Hun var meget støttende og kunne bidrage konstruktivt og ærligt under hele forløbet, hvilket værdsatte højt.

Henrik R. Jensen, Manager hos Grundfos

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den samlede pakke og de redskaber som Charlotte gav med på vejen. En god proces, som gav tid til den nødvendige refleksion og tankevirksomhed.

Annette Poulsen, Marketing og Sales support, Ryslinge Tagdækning A/S

Nye værktøjer

Charlotte været en god sparringspartner og coach i forhold til konkrete ledelses- og medarbejder problemstillinger og i det hele taget i forhold til at få gjort de ukonkrete issues konkret og sparring på værktøjer til at prioritere og løse disse.

Preben Larsen, Salgschef hos Boligportal

En god mavefornemmelse

Charlotte er fantastisk til at få en på benene igen, jeg kom altid hjem med en god følelse i maven og nyt gå-på mod.

Helle Nielsen, Underviser ved laborantudannelsen hos Erhversakademi MidtVest

En fremragende coach

Charlotte er en fremragende coach, som med tillid og faglig kompetence leder dig igennem "rejsen", så du kommer stærkere ud på den anden side.

Peter Ladefoged, Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus

Charlotte er nærværende og empatisk

Charlotte formår med sin sparring, at finde potentialet i den enkelte, ved at være nærværende og empatisk og samtidig sikre fremdrift i sparringsforløbet.

Peter Vestergaard, Afdelingsleder hos Teknik og Miljø

Kreative løsninger

"Charlottes enorme drive og kompetencer inden for bl.a. opsætning og ansøgning og CV. Jeg fik konstruktiv feedback og svar på rigtig mange spørgsmål. Charlotte er stærk i at finde ekstrem kreativ løsnings."

Lars Bruun, Eksportsælger hos HT BENDIX A/S

Charlotte Allesen

 

T: 2912 2413
E: mail@charlotte-allesen.dk

Amaliegade 2D
8700 Horsens

CVR: 35323430

Denne hjemmeside anvender cookies – læs mere her:
Cookiepolitik og behandling af persondata

Din success er mit mål